dilluns, 24 d’abril del 2023

Vox presenta la candidatura a Vic, amb l'ex regidor de PxC Joan Carles Fuentes, de cap de llista, i el vicepresident polític de Vox, Jorge Buxadé, tancant la llista en el 21

Tal com jo anunciava aquí al blog, Vox s'ha decidit finalment a presentar llista a Vic amb l'ex regidor de Plataforma per Catalunya, Joan Carles Fuentes de cap de llista. Una llista que competirà amb la de Som Identitaris de Josep Anglada, i que té a l'últim lloc o número 21 al vicepresident primer de Vox, Jorge Buxadé Villalba.  

La majoria de membres de la llista no tenen vincles ni amb Vic ni amb la comarca d'Osona, i hi trobem familiars del mateix Buxadé i del cap de llista de Vox a Sentmenat. El fet que Buxadé hagi triat Vic per anar en l'anomenat lloc d'honor del final de la llista, anuncia que el partit voldrà fer campanya a aquesta ciutat. I hem de recordar que fa dos anys durant la campanya de les eleccions al Parlament, el dia que Vox va fer l'acte a la plaça de Vic, van haver-hi greus incidents. Ho he dit moltes vegades, considero un error contramanifestar-se davant dels actes de Vox, perquè sovint acaben amb agressions. Unes protestes que, des del meu punt de vista,  no debiliten a Vox, sinó que li donen molta més visibilitat.

           

                                  

Josep Anglada encapçala la llista de Som Identitais a Vic, i Joan Carles Fuentes la de Vox.
El Vicepresident de Vox, Jorge Buxadé Villalba, tanca la llista de Vox a Vic
Joan Carles Fuentes



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada