dijous, 12 d’octubre del 2023

100 persones a Montjuïc amb Democracia Nacional, 200 a Colom amb Somatemps i Vox, i un miler després a Passeig de Gracia, les 3 convocatòries del Dia de la Hispanitat

 


Tres han sigut les convocatòries del Dia de la Hispanitat d'avui a Barcelona amb presència o de la ultradreta.  

La primera ha estat l'ofrena al monument de Colom a les 11 de matí, convocada per Soamtemps i DENAES amb preència sobretot de Vox. Com altres anys el dirigent de Somatemps Javier Barraycoa i l'ara regidora de Vox a Terrassa, Alicia Tomás han fet els parlaments, i per part de Vox han fet l'ofrena el diputat al Parlament José Acosta, el vicesecretari d'organització a Barcelona, regidor de Sant Adrià i diputat provincial, Jordi de la Fuente, i el regidor de Barcelona, Liberto Senderos. En total hi han participat prop de dues-centes persones.Tot seguit els concentrats han marxat en metro cap a Passeig de Gràcia on començava la manifestació d'Espanya i Catalans, en la que també hi ha hagut presència del PP. 



Alicia Tomás de Vox, Josep Alsina de Somatemps i el sacerdot Custodio Ballester

 

Javier Barraycoa i Alicia Tomás


 







Passeig de Gràcia, Plaça Catalunya

El regidors de Vox a Barcelona Gonzalo de Oro i Liberto Senderos, el diputat a Madrid, Juan José Aizcorbe, el diputat al Parlament Joan Garriga Domenech i l'ex regidor del PP, Josep Bou. Segons la Guàrdia Urbana un miler de persones. S'han fet crits de "Puigdemont a prisión!"

 

Plaça Sant Jordi a Montjuïc, poc més d'un centenar amb Democracia Nacional sense Falange

La tercera manifestació ha estat la de Democracia Nacional a la Plaça Espanya i Plaça Sant Jordi a Montjuïc que ha congregat poc més d'un centenar de persones. A diferència d'altres anys no hi ha participat La Falange que s'ha depenjat de l'acte com ja ho va fer uns anys Alizana Nacional. Una setantena han sortit en manifestació des de Plaça Espanya i a l'acte de la Plaça Sant Jordi hi han participat poc més d'un centenar.


                                          

El dirigent de Democracia Nacional, Pedro Chaparro estripant una estelada.

A l'acte hi han intervingut Pablo Lucini de les joventuts de DN, que ha obert l'acte i ha estat l´únic orrador que ha carregat contra la premsa allà present. Tot seguit ha intervingut Vicente Estarelles que com anys anteriors ha fet part dels seu parlament en català o valencià. Estarelles s'ha referit al Dia de la Raça i ha recordat als valents que pujaren a unes barques de fusta i descobriren un món nou.

Tot seguit Miguel Blasco del programa La Voz de Europa ha fet el més dur dels discursos, carregant contra la immigració, els qui tenen apers i els que no, demanat que marxin tots, també els llatinoamericans, i ha denunciat el suposat pla de reemplaçament demogràfic d'Espanya. En el mateix sentit Gonzalo Martín de DN ha dit que només és espanyol qui té sang espanyola, aventurant que "d'aquí uns anys serem una minoria en una Europa i una Espanya en que la població serà substituïda  per estrangers". 

 



L´últim en intervenir ha estat Pedro Chaparro que els anys anteriors no va poder ser a Barcelona per la condemna per Balnquerna, de la que està en tercer grau, i per una anterior condemna per amenaces al periodista Jordi Borràs.

Chaparro s'ha referit als mitants de DN pendents de ser jutjats per la campanya contra la mesquita del carrer Japó de Barcelona, alguns dels quals com Juan de Haro o Albert Bruguera tenen altres causes pendents o d'altres també, una condemna recent amb ultres de la Plaça Artós, passant per alt que en principi el 18 acusats per la causa del carrer Japó han arribat a un acord amb Fiscalia per acceptar penes menors a un any, acord que hauran de ratificar el proper 2 de novembre. Amb el seu to vehement Chaparro ha dit que "quan vingui Puigdemont li tornarem la visita i l'anirem a veure" 

 
                                                    



                                              



             

                                              



Vicente Estarelles

Pablo Lucini

                                               Gonzalo Martín, vicepresident de DN

Miguel Blasco, La Voz de Europa

                    




                                                



1 comentari:

  1. Calificas de duro el discurso de Miguel Blasco, cuando en tu fuero interno sabes que fue un discurso valiente, contundente y lúcido de la realidad de España y Europa. El nivel intelectual de Miguel, su oratoria, formación (es ingeniero agrónomo) si lo comparas con los diputados del SÍ..Ay, NO nos lo dice todo sobre la decadencia, miseria, corrupción, etc., de nuestra Nación....Por ello, el hecho de que Abascal no haya fichado a Miguel Blasco, cuando aquí no hay "cositas" que puedan sacarle como en su dia a Fernando Paz o incluso a Manuel Canduela, dice mucho y no muy bueno de la derechita verde. Saludos

    ResponElimina