dijous, 5 de juliol del 2012

LA DIRECTA PUBLICA MÉS FOTOS QUE COMPROMETEN A PxC


Ja vaig dir que sortirien més fotos. El setmanari Directa publica en la seva edició de paper fotos de la celebració de la Roja que comprometen PxC. A la de dalt es veu Alberto Sánchez, brazo en alto. A la de sota com els regidors de L'Hospitalet, Daniel Ordóñez y Alberto Sánchez i més enrere el de St Coloma, Juan Gómez Montero, miren una bandera amb la Creu de Ferro alemanya que té l'àliga nazi al centre i una esvàstica al cantó. Aquestes fotos no les he fet jo.
D'aquí un dies es veuran a l'edició digital de la Directa (Clica per anar a Setmanari Directa i veure les fotos)
Crec que Josep Anglada, enlloc de dedicar-se a difondre un twitter fals amb la meva foto, cosa que és un delicte, ple de comentaris que serien, també, susceptibles d'un altre delicte, hauria de afrontar aquests fets. 

2 comentaris:

  1. Collons. Les converses que vam tenir Daniel Ordóñez i jo, ell negant-me de totes totes tot això i jo, com un pardalet amb ullals, defentsant-lo a tort i dret.

    Desprès de la decepció, primer vaig pensar que només eren un altre partit com tots, cercant xuclar de la mamella, però si, ja és veu que no son el que la majoria de votants esperen...

    ResponElimina
  2. eres un payaso,indenpentista , no eres nadie. viva PxC

    ResponElimina