diumenge, 14 d’abril del 2013

AVUI M'HE QUEDAT A MOIÀ, PERÒ L'ANGLADA A QUI NO HAN CONVIDAT AL CONGRÉS DEL PARTIDO POR LA LIBERTAD DIU...


Aquest dissabte no m'he mogut de Moià. No tenia previst anar al Congrés del Partido X La Libertad (abans Plataforma X La Libertad), llavors extensió espanyola de PxC, que només va congregar unes 40 persones a Torrejón el 30 de juny passat, en un acte que s'anunciava com multitudinari.
Però en Josep Anglada, a qui no han convidat avui al Congrès "EL RENACIMIENTO DE ESPAÑA" del nou Partido X La Libertad, ha tuitejat això:
        Anglada també ha tuitejat que Pablo Barranco, ex Secretari General de PxC va anar a l'acte i no el van deixar entrar, i segons les meves fonts, no és cert. Barranco tampoc no va anar a Coslada.


 Sí que hi eren a l'acte del partit germà, però sense cap vincle orgànic amb PxC, l'Alberto Sánchez, regidor de L'Hospitalet, en David Parada de Sant Boi, l'advocat ex PP, Joan Garriga, i l'August Armengol. Però sobre Josep Anglada es va acordar que no hi anés, i que només enviés una salutació que ha llegit August Armengol. I certament, sense Anglada en la convocatòria, hi ha hagut el doble de gent que quan Anglada va ser cap de cartell de l'acte a Torrejón el 30 de juny .
De tota manera certes xarxes socials identàries o d'extremadreta espanyoles es pregunten avui, si PxC i PxL han acordat no inmiscuir-se en el territori de l'altre partit, vol dir que per Partido X La Libertad de José Maria Ruiz Puerta, Catalunya no és Espanya? Al menys el PSC i ICV-EUiA tenen vincles orgànics al PSOE i IU.
Ja he parlat de qui és José María Ruiz Puerta, expresident de CEDADE, advocat de Pedro Varela i de Manos Limpias en la querella contra Garzón per investigar els crims del franquisme. José Ramón Hernández  (ex Democracia Nacional) era l'impulsor de Plataforma X La Libertad de Burgos, i l'advocat sevillano Ángel Luis Bordas, (també ex DN) líder d'un moviment ciutadà  Foro Sevilla  Nuestra (clica), qualificat per a molts de xenòfob. L'impulsor de Partido X la Libertad a Málaga és Carlos Fuster Cerezo. També ha estat present al congrés Eduardo Núñez, president de l'Asociación Cultural de Amigos de Leon Degrelle (cap de les SS d'Auschwitz, acollit per Franco i que va morir a Málaga el 1994, i que en ser denunciat per la supervivent  d'Auschwitz, Violeta Friedman, va motivar un llarg procés judicial que motivaria la primera sentència del Tribunal Constitucional sobre apologia i negació de l'Holocaust)
      

 Carlos Fuster, Málaga
 José María Ruiz Puerta, presidente nacional.
 José Ramón Hernández (Burgos) y Eduardo Núñez (ACA Leon Degrelle)
Ángel L Bordas, Sevilla


El signo de nuestro país se encuentra en franca decadencia: la podredumbre de nuestras élites políticas y económicas, fundamentalmente las bancarias, la insolidaridad, la desmembración nacional, la ruina económica, la ineficacia del Estado, el divorcio entre las élites y el pueblo, el oscurantismo en la toma de decisiones, la injusticia, la destrucción de la familia, el papanatismo, la desmoralización y el egoísmo son características de nuestra época. Lo peor que encontramos hoy en día es el modelo de persona que se exhibe en todas partes: chabacano, desinformado, violento, desleal, adorador del dios Mammon.
España precisa de nuevas praopuestas que sitúen a una organización política como la vanguardia de un pueblo que pugna por su renacimiento. Por ello, os convocamos a este Primer Congreso del Partido por la Libertad.
Este Congreso expondrá nuestras ideas y nuestros colores, de manera que podamos presentarnos como un partido novedoso, puntero, ilusionante, dinámico. Por otro lado, debemos trabajar con estructura organizativa básica, que facilite la consecución de nuestros fines pero que sea muy flexible, con el fin de enmarcar pero no condicionar nuestro objetivo inmediato, que es conseguir representación en los foros de representación popular.
El Congreso se moderará por Carmen Pascual y Carlos Casajús.





A la crònica del congrés de PxL publicara a la web de Partido X La Libertad,  s'informa amb text i imatge de la presència i les intervencions d'August Armengol i David Parada, però no es cita en cap lloc el nom de Josep Anglada (Valkiria madrilenya-burgalesa??). 



2 comentaris:

  1. també i estava de pxc: Mònica lora , parada Armengol els famosos ultres Alberto Sànchez i Alex del MSR i un tal Jordi de les jixc molt perillós per el seu activisme salvatge

    ResponElimina
  2. He oído que se comen a los niños con pan con tomate o con callos a la madrileña, según toque.

    ResponElimina