divendres, 5 de juliol del 2013

LES JOVENTUTS DE PxC ANUNCIEN QUE REPETIRAN A ALTRES MUNCIPIS EL QUE VAN FER AL PLE DE VIC. També tuitegen que estudien organitzar-se per defensar-se al carrer

COMUNICAT DE LES JOVENTUTS IDENTITÀRIES PER CATALUNYA (PxC) 

Girona, 5 de juliol de 2013.
Les Joventuts Identitàries per Catalunya han acordat endegar mobilitzacions per ser presents en els plens municipals i aplacar l’assetjament de què són víctimes els regidors de Plataforma per Catalunya a mans de la casta política i les seves marques blanques.
El jovent identitari ha celebrat la destrossa que el president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, en va fer dels inadaptats i els avalotadors en el ple de Vic del mes de juliol amb sòlids arguments.
       En la mateixa sessió plenària la CUP i ICV van oposar-se al nou servei d’assessorament jurídic gratuït per a la gent de casa que ofereix per Plataforma per Catalunya.
En aquest sentit el líder de les JIxC a Girona, Sergio Conce, que també era present en la sessió plenària, ha manifestat que "està clar que el sistema polític del nostre país cada dia està més podrit. Nosaltres no tancarem els ulls ni ens resignarem. Hem vingut per vèncer i no per ser vençuts".
         En la reunió es van aprovar noves accions de voluntariat de cara a l’estiu, i s’ha volgut remarcar que "seguirem defensant la nostra postura davant la manipulació d’una casta política corrupta I desmoralitzadora que enverina al poble”.

      Les JIxC reiteren el seu compromís per “seguir aixecant-nos, lluitant i vencent com hem fet fins ara".


MÉS INFORMACIÓ DELS INCIDENTS DEL PLE DE VIC, DE L'OFICINA DEL VIAGATÀ AUTÒCTON I DE LES AMENACES A L'ALCALDE I AL REGIDOR DE SEGURETAT (clica) 

vídeo d'amenaces a Canal Taronja, clica


2 comentaris:

  1. molts dels Jerarques nazis es ban amaga a bcn i Argentina entre ells AH que els seus descendents podien estar a les files de Anglada http://www.abc.es/20100626/cultura-libros/hitler-huyo-espana-201006260227.html

    ResponElimina
  2. A l'anònim - Jajajajajajajajajajajajajajajajajajajaja

    Segurament en Hitler digué - tot arrufat al bunker - "Morgen fliege ich nach Barcelona"

    Un general - "Mein Führer, aber ... aber ..." -

    Hitler cridant - Aber was?

    Un altre general - "Aber gibt es eine ganze menge Idioten gegend uns in Barcelona" -


    Hitler tot follit - "HJjkjkdshfjksdhfksjñfjñdhfñsdjgfskgfsf" - amb llàgrimes als ulls - "Die andere Option ist nur Argentinien. Sniff. Ich hasse Argentinier Boluden. Aber sind sie nicht Boluden der cup "


    Bla bla bla

    Soy de la CUP y me creo cualquier libro de ficción. Jajaja


    ResponElimina