dissabte, 4 d’octubre del 2014

S'INAUGURA LA NOVA SEU DE L'ULTRA CASAL TRAMUNTANA A LA VERNEDA



(Foto: La Directa)
Avui dissabte s'ha fet la inauguració de la nova seu del Casal Tramuntana, centre ultra, identitari o nacionalrevolucionari, Casal Tramuntana, obert el 14 de gener de 2012 al carrer Independència de Barcelona amb el nom de MILITIA. Centre que vol imitar l'experiencia de la Casa Pound de Roma de Gianlucca Iannone, promotor de l'anomenat Feixisme del Tercer Mileni.
Després de dos anys i mig d'activitat, amb fort rebuig de les entitats del barri i pressió de la Guàrdia Urbana per la manca d'aforament del local, van deixar l'entresol d'Independència 333,   per anar  al carrer Alacalá de Guadaira número 22, a la Verneda, al mateix districte de Clot Sant Martí.   
L'obertura d'aquesta nova seu va motivar diverses assemblees d'entitats i una manifestació al barri el passat mes de juliol. 
Una de les accions de Tramuntana que les entitats de barri volen denunciar i rebutjar es la recollida d'aliments per distribuir a ciutadans "de casa", donat que són accions que posen en perill la cohesió social i volen fer creure que els ciutadans d'origen estranger, pel fet de ser-ho, gaudeixen d'una discriminació positiva per part de les administarcions i entitats com Càrites i Banc d'Aliments, cosa totalment falsa. I és precisament de mentides com aquesta on sorgeix el suport a partits ultres i racistes.


 Recollida d'aliments "per a gent de casa" fet per Tramuntana a un super proper a l'anterior seu. Ara volen fer-ho a la Verneda
  Manifestació contra la nova seu de Tramuntana el passat juliol 
 


Reunió d'entitats al Centre Cívic de la Verneda per estudiar les accions per l'obertura de la nova seu al barri

Nova seu de Tramuntana al carrer Alcalá de Guadaira




COMUNICAT SOBRE LA PROPERA INAUGURACIÓ DEL NOU LOCAL DEL CASAL TRAMUNTANA A LA VERNEDA-SANT MARTÍ


Davant la imminent inauguració del Casal Tramuntana al barri de la Verneda- Sant Martí, després d’estar dos anys al barri del Clot, diversos veïns i veïnes, diferents entitats i col·lectius d’aquests barris, volem manifestar el nostre rebuig a tota mena de feixisme, des de la pluralitat i la mobilització pacífica, però amb tota la contundència que es mereix un posicionament ferm per no deixar que grups neofeixistes i neonazis es facin forts, ni al Clot, ni a Verneda ni enlloc.
Per això, demanem a les institucions pertinents que facin tot el que pertoqui per al tancament del Casal Tramuntana, i demanem a tot el veïnat que no ens deixem enganyar pel seu discurs, darrera del qual es promou la discriminació social, l’homofòbia, el racisme i la xenofòbia, i contradiu tot el que fa anys estem treballant persones i col·lectius d’aquests barris.

A la Verneda-Sant Martí, com al Clot, tampoc són benvinguts.
Per uns barris lliures de feixisme, tanquem el Tramuntana!
#tanquemeltramuntana

 Llegir a Verneda antifeixista
 Llegir a Unitat Contra el Feixisme de Sant Martí

                                                                     
 
  Membres de Tramuntana amb la Creu Celta i fem salutació feixista

(Falta ampliar)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada