dissabte, 11 d’octubre del 2014

TOTES LES CONCENTRACIONS ULTRES I ANTIFEIXISTES DEL 12-O DE BARCELONA

Demà 12 d'octubre la ultradreta participarà en dues concentracions a Barcelona.

1) El MSR, PxC,  Soberanía y Libertad, partit  creat per dirigents i militants del MSR discrepants amb la línia de sectors més joves, Falange Española de las JONS i Casal Tramuntana, aniran a la concentració unionista contitucionalista de Societat Civil Catalana a Plaça Catalunya, si bé la majoria d'aquests grups arribaran a la plaça participant a la manifestació que uns sectors unionistes faran prèviament a Passeig de Gràcia. Somatemps, també convoca a la manifestació de Paseig de Gràcia cap a Plaça Catalunya, prèvia a l'acte de SCC.


Josep Anglada, que com a president de PxC va anar els últims anys a les concentracions unionistes de la Plaça Catalunya, ara com a líder de Plataforma Democràtica de Catalunya que ja va votar favorablement el passat dia 22 de setembre a Vic la moció de suport a la consulta, ha tuitejat que demà no hi anirà donat que tot i defensar la unitat dels pobles hispànics no pot manifestar-se "al costat de PP, Ciutadans, PxC i altres ultres"

2) La España en Marcha LEM (Alianza Nacional, Falange FE, Momiento Católico Español y Nudo Patriota) convoquen acte a les 11,30 a la Plaça Sant Jordi de Montjuïc  A l'acte de l'any passat de La España en Marcha hi van participar 500 persones i estan actualment imputats per les declaracions que van fer els caps d'AN i FE, Pedro Pablo Peña i  Manuel Andrino.
També convoca l'acte de Montjuïc Democracia Nacional  (DN), que va trencar abans de les eleccions europees amb La España en Marcha. Frente X España, ara proper a Democracia Nacional,  i la desconeguda División Europa, també convoquen a Montjuïc. 
DN havia convocat a la mateixa hora una manifestació de Plaça de Sants a Montjuïc, que que ha estat prohibida parcialment, permetent-se només que es manifestin des de les Torres Venecianes de Plç Espanya fins a la Plaça Sant Jordi com l'any passat.  Tot i que el permís o comunicació l'ha tramitat DN, també La España en Marcha (AN, NPE, MCE i FE), FxE i DE participaran a la manifestació en la que tots els grups aniran fins la Plaça St Jordi, on faran l'acte, no a les 11,30, sinó una hora més tard.  
MANIFESTACIONS ANTIFEIXISTES 
3)Pel que fa a les manifestacions antifeixistes, UCFiR, SOS Racisme, Tanquem els CIE, i entitats de Sants i Barcelona, convoquen actes tot el dia a Sants amb una manifestació que anirà fins la Plaça d'Espanya. Hi haurà parlament de diputats de la CUP, ICV, EUiA i PSC. 

4)Però per la seva banda la Plataforma Antifeixista de Barcelona convoca a una manifestació  a les Torres Venecianes de la Plaça Espanya a les 11 hores que no estat comunicada al Departament d'Interior i que si celebra podria coincidir amb la de Democracia Nacional. La Plataforma Antifeixista fa avui dissabte diverses accions, una d'elles a La Verneda contra el Casal Tramuntana


Aquestes dues de signe contrari a Plaça Espanya podrien coincidir

Aquesta altra no coincidira amb DN ni La España en Marcha, donat que no traspassarà la Plaça Espanya.
La mani de LEM, DN, FxE i DE.

ELS QUE CONVOQUEN A PLAÇA CATALUNYA AMB SOCIETAT CIVIL CATALANA




.

2 comentaris:

  1. Molt bona informació. Felicitats per la feina. Té twitter? Crec q és bàsic q publiqui aquests articles a twitter

    ResponElimina
  2. Sí que en tinc. Hi ha el link a dalt del blog https://twitter.com/xrius1

    ResponElimina