divendres, 17 d’octubre del 2014

DISSABTE ENCERCLADA AL CIE DE ZONA FRANCA.

  
La campanya Tancarem els CIE, convoca per avui i demà dos actes contra el Centres d'Internament d'Estrangers. El primer serà avui a la tarda a Sants, i el segon demà al voltant de CIE de Zona Franca. 

Divendres 17 d’octubre – ACTE Míting piulada - 100 VEUS CONTRA EL CIE! a Cotxeres de Sants (c/ Sants, 79) CONVOQUEN a les 18:30h per a fer declaracions als mitjans; després començarà l’acte.
Persones del món de la cultura, política, comunicació, activistes de drets humans i moltes entitats vehicularan les seves raons en directe i per video. Algunes d'aquestes veus: Marina Rosell - Niño de la Hipoteca - Sílvia Comes - Pau Alabajos - Bel Olid - David Castillo i David Caño - Jordi Montáñez - Ada Colau - Roc Casagran - David Fernàndez - Matthew Tree, Muriel Casals - Gerard Quintana - i una llarga llista d'entitats
·         Dissabte 18 d’octubre – ENCERCLADA AL CIE! A les 17h al CIE de Barcelona (carrer E Z.Franca) Encerclada-cadena humana al voltant del CIE, activitats musicals (amb Yacine Belahcen, Massyl Aitahmed, Cesk Freixas), de cultura popular, míting final i lectura de manifest.

Tancarem el CIE és una campanya de mobilització ciutadana impulsada per una vintena d’entitats (amb tres entitats claus al capdavant, la plataforma Tanquem els CIEs, la fundació Migra Studium i l’organització SOS Racisme Catalunya) per aconseguir el tancament del Centre d’Intermanet per a Estrangers (CIE) de Barcelona, a la zona Franca. Al manifest ja s’hi han adherit 1300 persones i 165 entitats


 Clica per  llegir l'article "CETI, l'aixeta d'Europa" publicat fa uns mesos al Periódico, que continua sent actual

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada