divendres, 14 de novembre del 2014

ANGLADA, L'ADVOCAT FRANCISCO BUENO I EL SUPOSAT FILL DEL REI, DENUNCIEN UN COMPLOT PER ASSASSINAR AL FUNDADOR DE PxC. Han presentat al jutjat gavacions fent-los la proposta

                         


(Actualitzat: clica per llegir la querella íntegre)
 
Sembla que l'esperpent per la ruptura de PxC i l'expulsió de Josep Anglada encara depara episodis més surrealistes, amb la denúncia d'un complot per emborratxar a Anglada a Tavèrnoles i provocar-li un accident de trànsit en un revolt de tornada a Vic.  Ja vaig dir fa més d'un any amb motiu de la presentació del meu últim llibre, que si es fes una novel·la sobre l'ultradreta catalana es quedaria curta, donat que la realitat superaria la ficció.
Mentre PxC (sector oficialista) i Plataforma Democràtica x Catalunya (sector Anglada) es tiren els trastos sobre si entre els ultres que van intentar trencar les urnes a l'Escola d'Hosteleria de Girona hi ha militants d'un o altre bàndol (cosa que crec que és certa), tant uns com altres viuen amb incertesa les properes municipals.  Actualment del que era PxC hi ha quatre sigles: PxC: Hernando, Parada, Lora Ordóñez, Fuentes...; PDxC Anglada, Riera, Osuna, Ferrerons.. ; SOM catalans: Gallego, Enric Ravello, Hidalgo...; i Soluciones Ciudadanas: Bellalta. I tots veuen que a certs municipis els seus votants i simpatitzants (i fins i tot algun regidor) marxen a la social-populista anti-casta Podemos. En aquest context Josep Anglada denuncia un intent d'assassinat o homicidi de la seva persona per part del sector oficialista de PxC. 
I encara que jo inicialment vaig pensar que aquest suposat intent de provocar un accident de trànsit a Anglada i, fins i tot, de matar-lo, era una història sense fonament per sortir als mitjans, sembla ser que a la querella que tramita el jutjat número 2 de Vic, s'aporten gravacions on Joan Carles Fuentes i un altre dirigent de PxC fan la proposta a Francesc Bueno i   el suposat fill del rei Joan Carles, Albert Solà.   

PRESENTADA UNA QUERELLA QUE TRAMITA EL JUTJAT NÚMERO 2 DE VIC
Així Josep Anglada ha posat una querella al jutjat de Vic per intent d'homicidi amb dol cap a la seva persona. La querella l'ha presentat l'advocat gironí Francisco Bueno Celdrán, el mateix que a mi em va posar fa dos anys diverses querelles per injúries i calumnies, en un moment que el meu Facebook se'm va omplir de dones llatines afincades a Girona molt preocupades per mi, una de les quals, l'advocada cubana Grisel Odalis Falcón Falcón se'n va oferir sospitosament a defensar-me gratis (serveis que vaig rebutjar!) i després en una de les vistes a l'Audiència contra mi es va presentar com a lletrada de PxC, i setmanes més tard va posar en marxa a Vic juntament amb el seu company Francesc Bueno l'Oficina de Defensa del Vigatà Autòcton a les dependènciens muncipals de PxC.
Bueno va ser notícia anys abans quan va posar la querella per paternitat del suposat fill del rei Juan Carlos, del veí de La Bisbal d'Empordà, Albert Solà que també entraria a PxC. Poc abans de l'expulsió d'Anglada de PxC Solà i Bueno van fer un comunicat anunciant que deixaven PxC per ser feixista i xenòfoba i per les males maneres del president Anglada, si bé després de l'expulsió d'Anglada van anunciar que tornaven a la PxC renovada i depurada. I ara Solà i Bueno deixen PxC, i denuncien que els actuals dirigents de PxC els hi van proposar un pla per matar aquest dijous a Anglada!
  
EL VOLIEN EMBORRATXAR I PROVOCAR-LI UN ACCIDENT
La querella, que va entrar ahir al jutjat de Vic,  és per temptativa de delictes de danys, homicidi amb dol eventual i lesions.  I ha estat presentada per  Francesc Bueno contra dos alts dirigents de Plataforma per Catalunya (Robert Hernado i Juan Carlos Fuentes) en nom de Josep Anglada, el mateix Bueno i el seu client més famós, Albert Solà Jiménez, pretès fill de Joan Carles I. 
A la querella es posen com a testimonis d'aquest intent de matar Anglada el mateix Francesc Bueno  i a Albert Solà, ja que, segons denuncien, PxC els volia utilitzar com a instruments del seu maquiavèl·lic pla per eliminar Anglada de cara a les properes eleccions municipals. 
La "proposició indecent" PxC l'hauria fet a Francesc Bueno i a Albert Solà -que recordem que van tornar a PxC després de l'expulsió d'Anglada-  havia de tenir unes contraprestacions de càrrecs al partit. Bueno ja va anar de número dos de PxC a Girona a les passades eleccions catalanes, i Solà fa dos anys se l'havia presentat com a cap de llista per l'alcaldia de Barcelona o de La Bisbal d'Empordà.
 
 Anglada, Francisco Bueno i Marta Riera a Moià amb motiu de l'acte de (no) conciliació previ a una de les querelles que em van posar en la que em demanaven 100.000 euros. A sota Albert Solà, Anglada i Bueno
Segons Solà i Bueno PxC els va proposar emborratxar Anglada en un sopar al restaurant el Roquet de Tavernoles i després quan Anglada tornés cap a casa seria envestit o fet fora de la carretera per un camió  el xòfer del qual ja havia estat contractat per fer-ho. Segons la querella inicialment PxC volia que Anglada només resultés amb el cotxe danyat i que el camioner trucaria als mossos explicant que havia topat amb el vehicle de Josep Anglada que anava per l'esquerra, i en fer-li la prova d'alcoholemia els mossos el detendrien per conducció temerària sota els efectes de l'alcohol. Però sembla que aquesta versió de només provocar una imputació per conduir begut va anar canviant i es plantejava si fer sortir de la carretera Anglada i que morís o resultés greument ferit, i donat que ens comprovaria l'estat etílic d'Anglada es consideraria certa la versió del camioner.


Francesc Bueno i la seva companya, l'advocada cubana Grisel Odalis Falcón (que se'm va oferir sospitosamenta  defensar-me gratis) al Ple Municipal de juliol de 2013 amb les Joventuts Identitàries de PxC, quan el Ple va debatre i rebutjar l'intent d'ubicar l'Oficina del Vigatà Autòcnom de PxC -tasca que feien Falcón i Bueno- a les dependències municipals

 (clica per llegir la querella íntegre)

1 comentari:

  1. Xavier, ¿qué paso exactamente hace unos días en Barcelona entre un grupo de redskins y unos ucranianos? Es que me pareció oír algo en la tele, pero no me enteré muy bien.

    ResponElimina