divendres, 12 d’octubre del 2018

PP I C'S SE SUMEN A LA MANIFESTACIÓ CONVOCADA PER PART DE LA ULTRADRETA I VOX A Psg DE GRÀCIA I Pç CATALUNYA, MENTRE DEMOCRACIA NACIONAL I FALANGE-FE HO FAN A MONTJUÏC. La nova coalició electoral ultra "Identidad Española ADÑ" es manifesta dividida. Mentre Falange de las JONS i Alternativa Española (AES) ho fa a Pç Catalunya, DN i La Falange FE a Montjuïc. La Secretaria General de PxC, Mónica Lora, a la capçalera de la manifestació amb Albiol i Arrimadas.

Finalment PP i Ciudadanos ha decidit enviar als seus dirigents a la manifestació de Passeig de Gràcia i Plaça Catalunya, que inicialment no havia rebut el suport de Societat Civil Catalana i estava convocada per Somatemps i Movimiento Cívico Espanya i Catalans, Empresaris de Catalunya,  PxC, Alianza Nacional i Falange de las JONS, amb el suport també de Vox. Espanya i Catalans i Somatemps van crear la web "Españasomostodos" exprés per aquesta manifestació. 
A aquesta manifestació, que ha estat molt concorreguda amb 65.000 persones segons la Guàrdia Urbana,  s'hi va sumar ahir Vox que ha enviat al seu Vicesecretari General, Javier Ortega Smith, cosa que va motivar a moure fitxa al PP i Ciudadanos que fa dos dies no aclarien si hi serien o no presents. A la capçalera, al costat dels líders del PP i C'S, com Albiol i Arrimadas, s'hi ha posat per primera vegada la Secretària General de Plataforma per Catalunya, Mónica Lora. Hi ha expectació per l'acte que farà demà Vox a Sant Vicenç dels Horts, ciutat de la que va ser alcalde Oriol Junqueras i fins a quin punt Ortega Smith, que ha agafat una gran notorietat mediàtica en ocupar l'espai de la desarticulada Manos Limpias, fent d'acusació particular en nombrosos casos, entre ells els del Procés, serà o no un tsunami que no només portarà la ultradreta a les institucions, sinó que està condicionant el discurs del PP de Casado i de C'S de Rivera.
Des de la tribuna, Javier Megino, d'Espanya i Catalans, que ha demanat als jutges que han de jutjar als polítics catalans empresonats que "siguin coherents i no s'acoquinin (...) Ni oblit ni perdó, molts anys a la presó", a la que els assistents han respost amb l'habitual "Puigdemont a prisión". També ha estat molt dur el president d'Empresaris de Catalunya que no només ha clamat contra els independentistes sinó també contra els que volen buscar un encax de Catalunya amb Espanya. "No cal encaixar res perquè Catalunya és Espanya". En nom del col·lectiu ultradretà Somatemps,  Josep Alsina,  ha reivindicat la Hispanitat de Catalunya sinó que ha fet una encesa defensa de la colonització espanyola de l'Amèrica del Sud. "No va ser cap genocidi, els hi vam donar el cognom".
A la manifestació  de Passeig de Gràcia i Plaça Catalunya hi han participat Falange Española de la JONS i Alternativa Española (AES) que són dos dels grups de la nova coalició electoral de cara a les europees "Identidad Española ADÑ", de la que formen part també Democracia Nacional i La Falange-FE que eren a Montjuïc. La hitleriana Alianza Nacional, que habitualment es manifestava a Montjuïc ha convocat a Passeig de Gràcia i Pça Catalunya donat que ha estat exclosa de la coaliació "Identidad Española". També hi era Josep Anglada i el seu partit SOM Identitaris.



Finalment el PP i C'S han decidit assistir, cosa que no confirmaven dimecres. Ortega Smith de Vox ha estat molt aclamat


 Mónica Lora de PxC (a l'esquerra de la imatge) a la capçalera amb Albiol, Montserrat i Arrimadas)

 Foto: @Marc_acb
Per primera vegada un dirigent de PxC és a la capçalera al costat dels del PP i C'S (sobre la lletra R)



  Els dirigents de PxC, August Armengol i Nacho Mulleras.
Jordi de la Fuente de PxC parlant amb Javier Baraycoa del col·lectiu ultra Somatemps
 Els regidors de PxC de Salt, Sergio Concepción i Sergi Fabri 
Som Identitaris, de Josep Anglada


La hitleriana Alianza Nacional, també s'han manifestat a Pç Catalunya. el seu líder, Pedro Pablo Peña, el segon per l'esquerra. També hi és (el de la dreta de la imatge) Íñigo  Pérez de Herrasti y Urquijo, un dels condemnats per l'atac a Blanquerna


 Falange Española de las JONS i Alternativa Española (AES) que formen part de la colació de partits ultres "ADÑ-Unidad Española", s'ha manifestat a Pça Catalunya. Els seus socis de DN i La Falange-FE a Montjuïc


 L'ACTE ULTRA DE MONTJUÏC

Unes 150 persones han sortit en manifestació des de Plaça Espanya cap a la plaça Sant Jordi de Montjuïc, convocats per Democracia Nacional (DN), La Falange-FE i Movimiento Católico Español. DN i La Falange-FE han impulsat juntament amb Alternativa Española i Falange Española de las JONS -que es manifestaven a Plaça Catalunya la coalició electoral "ADÑ Unidad Española" Al llarg de la marxa s'han fent els habituals crits contra els líders independentistes, en favor de la unitat d'Espanya i contra els immigrants i refugiats. I en arribar dalt la plaça -on els esperaven una setantena més d'ultres -s'ha fet, com anys anteriors la crema d'estelades.  Mentre es cremaven les estelades s'han fet crits de "Josué libertad!" i "Raúl Macià libertad!"

Ramón Corpas, nou responsable a Barcelona de Democracia Nacional després de la destitució d'Albert Bruguera
(Actualitzat 20 de desembre 2018: Ramón Corpas deixa de ser delegat o responsable de DN a Barcelona)

 Miltants o simpatitzants de DN vinguts d'altres llocs de l'Estat
 Manuel Andrino Jefe Nacional de Falange, un desl condemnats de Blanquerna als que el Tribunal Constitucional va admetre el seu recurs suspenent l'ingrés a presó.






  Membres de les "Brigadas de Limpieza" de llaços grocs




A l'acte no hi ha estat present el fins fa un mes màxim dirigent de Democracia Nacional, Manuel Canduela, que ha dimitit del seus càrrec. La primera en intervenir des de la tribuna davant del poc més de dues centes persones, ha estat la militant de Democracia Nacional, Alba Sánchez, que ha dit als assistent que "darrera les banderes que porteu representeu la dignitat del terços espanyols que van conquerir Amèrica, y sou la resistència del pobles europeus i del Poble Espanyol. Sou l´últim baluart de la resistència".


Tot seguit ha intervingut el Secretari General de DN, Luis Mateos, que ha qualificat de corruptes a tots els partits, ha fet una referència a Vox sense dir el seu nom, a la que ha qualificat de continuista, i ha clamat contra la Unió Europea per les seves polítiques econòmiques si defensar l'homosexualitat i contra el sistema autonòmic que "ha portat a Catalunya, El País Basc, Navarra i balear a estar a punt d ela insurrecció". 
Mateos ha anunciat la creació d ela coalició electoral per les europees anomenada ADÑ-Identitad Española a la que ha qualificat "com un nou moviment polític que ha revertir l'actual situació i entrar al Parlament Europeu".
I ha detallat els 5 punt programàtics d'ADÑ: En primer lloc, restaurar la sobirania nacional davant d'una Europa que els seus jutges recolzen als polítics catalans i retirant Espanya les tropes de missions internacionals. En segon, sortir de l'euro; en tercer, posar fi a la política de retallades i als dictats dels mercats; en quart defensar la tradició i família cristiana rebutjant l'avortament i certs tipus d'unions. I el cinquè, recuperar el control d eles fronteres, sortir de l'espai Schengen i fent més difícil l'obtenció de la nacionalitat espanyola.

Per la seva banda el Jefe Nacional de La Falange-FE, Manuel Andrino, ha atacat a Pedro Sánchez per fer un govern hipotecat per Bildu i els independentistes catalans. i ha carregat contra Mariano Rajoy "que haurà d'explicar perquè no va aplicar de veritat el 155, donant ales  a l'independentisme". I ha carregat contra el Fiscal de Delicte d'Odi de Barcelona, Miguel Ángel Aguilar al que ha qualificat de ser " un Tribunal Popular com els del 36 al que només li falta la txeca". També ha atacat a Vox de qui ha dit que "omple places de toros amb diners diners del poder jueu", afegint que "nosaltres no tenim res a veure amb PP. C'S i Vox. Nosaltres som antisistema, nosaltres defensem el Valle de los Caídos, no com aquelsl que diuen no estar-hi d'acord, però no tenen bemoles per defensar-lo". I tornat a Vox ha dit "nosaltres no tenim res a veure amb Vox, som els de sempre, els que estaven aquí l'any 36, som la Falange, som els de la División Azul!

S'ha de recordar que el Jefe Nacional de La Falange-FE, Manuel Andrino, condemnat pel cas Balnquerna, té una causa pendent per la pistola que se li va trobar a la seva bossa el 10 de maig de 2015 quen va tenir un accident d emoto a Madrid. La Policia Nacional que el va auxiliar, la va trobar en deterctar un objecte estrany a la bossa. Pistola per la que hauria aconsegyuit il·legalment per mitjà de la xarxa del coronel de la Guàrdia Civil, Rodolfo Sanz Sánchez, conegut en els ambient ultres com Rudolf. Aquest cap de la Benemérita està investigat per pertànyer a una trama que sumistrava armes a grups ultres, feia pallisses per encàrrec o per cobraments de deutes, i ajudà a delinqüents a fugir d'Espanya.  




 En nom de Democracia Nacional Joven ha intervingut Juan de Haro, que s'ha referint a Manuel Canduela com el seu mestre, que no era a l'acte després d'haver dimit del seu càrrec fa un mes, i a Pedro Chaparro que, per sentència judicial, no pot participar a actes de DN a Barcelona.
De Haro ha recordat el tercios espanyols i ha dit que "som pocs, però valents i derrotarem als polítics vinculats a la usura jueva". Ha cridat que "el Valle no se toca!" i que si ho fa, lideraran una revolta que derrocarà al govern de Pedro Sànchez.

 
A l'acte també ha intervingut Jose Luis Corral del Movimiento Católico Español-Acción Juvenil  Española, que ha defensat el Valle de los Caídos i ha denunciat que amb la llei de l'avortament s'assassinen cent mil nens a l'any.

 Brazos en alto, com cada anys
 Els oradors en peu, sentit l'himne espanyol


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada