dissabte, 31 de març del 2012

CASSOLADA DE 55 ANTIFEIXISTES, MENTRE UNA QUINZENA DE MEMBRES DE TRAMUNTANA DISFRESSATS ES MANIFESTEN A LA PORTA

    

Aquest matí, després de l’assemblea que s’ha fet a l’AAVV de Clot Camp de l’Arpa ha tingut lloc la cassolada demanant el tancament del Casal Tramuntana, abans Centre Social Militia, que es va obrir el passat 14 de gener al carrer Independència de Barcelona (clica aquí).
            Hi ha participat una cinquantena de persones, majoritàriament membres d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme, associacions del Clot i Sagrada Família, militants d’Iniciativa i ERC i de col·lectius llibertaris i independentistes.
            Els manifestants s’han mantingut tota l’estona als jardinets que hi ha al triangle Fresser-Rosselló, tocant cassoles, xiulant i cridant pel tancament de Militia-Tramuntana. Només començar, han sortit del local quinze membres de Tramuntana disfressats i emmascarats que s’han apropat a la cantonada de Rosselló, portant una pancarta que deia en castellà “Frente a vuestro odio, nuestra alegría”. Hi havia uns trenta efectius dels mossos d’esquadra d’uniforme (ARRO) o de paisà que han vigilat per tal que els dos grups no s’ajuntessin. Més enllà d’alguns crits, no hi ha hagut cap incident fins el moment que una noia que anava amb Tramuntana, que no anava emmascarada, s’ha acostat a fer fotos als de la cassolada i llavors li han intentat prendre la càmera i ha acabat amb esgarrapades entre el maluc i l’esquena (o potser ha caigut a terra mentre impedia que li prenguessin la càmera; jo no ho he vist bé) Llavors han intervingut els mossos i han identificat als qui li havien intentat agafar la càmera.
            De tota manera, més enllà de l’incident amb la membre de Militia que feia fotos, la protesta ha sigut pacífica i tranquil·la. Alguns dels convocants manifestaven que pensaven que hi aniria més gent, justificant el nombre d’assistents per la data d’inici de vacances. La propera acció de protesta serà la manifestació de dissabte 21 d’abril.

                       Penso que el fet que els manifestants antifeixistes no portessin pancarta ha restat visibilitat gràfica a la protesta.

                            Els mossos han parlat amb els dos grups per evitar incidents

                           
  L'incident amb la membre de Tramuntana que feia fotos
                               


                           Una quinzena de membres de Tramuntana disfressats
                            
                    Mes informació a:
                        El Punt Avui, edició digital i paper, clica
                       Agència Catalana de Notícies, clica aquí
                       Comunicat Unitat Contra el Feixisme, clica aquí  
                      Informació a Nació Digital        
                        Canal 3/24, clica 
                       Llibertat.cat, clica
                       En parlo jo a Llibertat.cat
                       BTV, clica
La cassolada i el ball dels 15 membres del Casal Tramuntana està tenint ressò en els blogs d'extrema dreta -com diria jo- o àrea identitària -com diuen ells- amb el vídeo que van gravar. Si algun d'aquest blogs els molesta que els citi, m'ho diuen. Jo només he rastrejat al google.
       bcnantiantifa.blogspot., clica aquí
        juventudpatriotamadridnorte.blogspot., clica
        Indentitarios, clica aquí 
 

19 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
  3. Hem tingut una disputa amb una noia del centre Tramuntana que ens feie fotos per la cual han estat identificades dues persones. Aquesta noia s´ha inventat que l´havien agredit mentre que ha estat ella la que ha donat un cop de puny a un noi que li deia que marxes.NO es bona idea que penjis fotos on es veu la cara de la gent que participa en la cassolada contra el centre perque els hi estas fent la "feina bruta" als feixistes i a la poli...Hem de començar a tenir molta cura si volem evitar agressions al barri.

    ResponElimina
  4. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Jo no veig q cap membre del casal tramuntana porti botes de ferro ni estetica skin... us ho inventeu tot vagus subvencionats...

    ResponElimina
  6. Que jo sàpiga aquí no dic que ningú vagi amb botes de ferro ni estètica skin.

    ResponElimina
  7. Només cal veure el tall de cabell de la noia que feia les fotos. Ara ens expliques que no és skin.

    ResponElimina
  8. Interesant veure com la mitat dels comentaris han estas "eliminats".
    Suposo que es la llivertat d'expresiò típica que busqueu, la que us convé...

    ResponElimina
  9. el fet es que pel que puc lleguir els d'esquerra fereixen a una noia i els fches ballen i fan gresca disfresats...

    ResponElimina
  10. Eh, nazis, sempre protegits per la poli es viu bé! Després d'un en un no teniu el que cal... Aquest barri respondrà a cada agressió, no ho dubteu!

    ResponElimina
  11. L'única agressió que hi ha hagut al barri ha estat de dos nois d'ultra-esquerra contra una noia jove, un dells amb antecedents i l'altre encaputxat....

    no hi ha mes que dir

    ResponElimina
  12. Xavier, una persona valenta.

    Des de Ripollet molta força i convicció democràtica.

    Mai més feixisme

    ResponElimina
  13. Tants anònims sembla un diàleg d'esquizofrènic.


    N'hi ha un que diu que la poli els protegeix. Els d'extrema esquerra sempre amb la paranoia del feixisme i pensant que, fins i tot, la policia està per protegir els fatxes i no per evitar pas el desordre públic. Potser fóra millor per a vosaltres que no hi hagués policia i, així, podrieu cometre més agressions en les vostres manis pacífiques. Això és el que transmet el seu comentari. Esclar que, també diu que respondran a les agressions. Sembla que té ganes que els de Tramuntana vagin a estomacar algú, només pel plaer de tenir l'excusa per fer el mateix. Llàstima que els d'aquest local estiguin ocupats amb altres distraccions més lúdiques i festives. No?

    Jo el que puc dir és que, UCFR està fregant el límit de la legalitat i que, només cal que passi algo al local o gent que el freqüenta i els seus responsables es convertiran en inductors. I ja no parlaré d'altres qüestions, però, que els poden fer caure en un perany per volguer denunciar tant, amb raó o sense, a aquells que es converteixen en objectiu de la seva paranoia.

    El pitjor que es pot fer és; alimentar els dimonis.

    ResponElimina
  14. La única realitat d'aquest dia es:
    -entitats antifeixistes fent una concentracio de una cinquantena, segons es diu aqui, de manera il•legal i sense cap autoritzacio. Cosa que ja no ens es gaire extraordinaria.
    -un grup de 15 persones, identitaries o feixistes segons qui ho citi, disfressats i ballant, portant una pancarta.
    -una agressio o com a mínim una violacio del dret de moviment que provoca ferides a una noia que fa fotos a la cacerolada, igual que els de la cacerolada se les fan als de les disfresses, ah! I porta un pentinat estil skin com molts dels que participa en a la cacerolada. El soposat agresor te antecedents que es poden consultar a la mateixa red.
    Si aixo es antifeixisme??? No se de qui es de qui hem de tenir mes por...

    ResponElimina
  15. Algú de vosaltres hi era?...Jo si, i va ser la noia qui va fer un cop de puny a la persona a la que despres va acusar de haverla agredit. JO ho vaig veure. Per tant, la noia i demes persones vinculades a ella ho van veure, tambe els policies que hi havien alla. I dieu que es paranoia que la poli es amiga de la gent del Casal TRamuntana i els qui la envolten???
    Hem feu riure... Ara direu que "pobre noieta" que va ser agredida ademes diem que es mentidera??? Noooooo, pobreta...
    I si no son amics de la poli com es que teniu la informacio de que te antecedents??? I com es que dieu que están a la "mateixa red"??? Son llestos pero no intel.ligents, hi ha una gran diferencia!!!
    Si algo he apres a la vida es que las mentiras, tard o d´hora, sempre es tornan en contra de qui las diu.
    I no us creieu que tots son de extrema esquerra, tambe son gent normal i corrent la que esta en contra del feixisme i el racisme.

    ResponElimina
  16. Yo tambien, estuve presente en la AGRESION A LA FOTOGRAFA, y es eso Una Agresion y Un Intento de Robo con Violencia, A la chica le increparon, le empujaron y le golpearon ella hizo un gesto de devolverse, pero ya la tiraron al suelo e intentaron robarle la camara, y esa es la pura y la unica verdad, todo lo demas son embustes. Si bien no se cierto si ha denunciado o no, yo desde luego en su posicion viendo la pasividad de los cuerpos de seguridad del estado, no me hubiese contenido y esas dos personas que agreden e intentan robar a la gente que no les gusta, se hubieran llevado su propia medicina, sin mas. Alguien que estuvo con los manifestantes y lo vio TODO.

    ResponElimina