divendres, 30 de març del 2012

DEMÀ CASSOLADA PER MILITIA-TRAMUNTANA, CONCENTRACIÓ A MANRESA, I ANGLADA PRESENTA LA PLATAFORMA ESPANYOLA

Demà dissabte 31 de març es farà a les 12 del migdia a Rosselló amb Independència (metro Sant Pau-Dos de Maig) la cassolda contra el centre Militia, ara Casal Tramuntana:
 A les 10 del matí i fins a les 11:30: Assemblea general per continuar la campanya al local de l'AV El Clot-Camp d l'Arpa: C/ Sibelius 3
CASSOLADA EN PROTESTA PEL CENTRE NAZI AL CLOT I DE REBUIG PEL GREU ATAC FEIXISTA A MANRESA : No volem feixistes al Clot ni enlloc

                                  
- A les 12h del migdia: Cassolada
cantonada de C/ Independència i C/ Rosselló
Unitat contra el feixisme i el racisme:

Per a més informació i per adherir-t’hi: info@unitatcontraelfeixisme.org • www.facebook.com/unitatcfrhttp://unitatcontraelfeixisme.org/ • Twitter: @ UnitatvsRacisme •


CONCENTRACIÓ A MANRESA:
Arran de l’agressió feixista que es va produir el divendres 23 de març a l’exterior de la sala Stroika de Manresa s’ha constituït una Plataforma anomenada Manresa Antifeixista amb la intenció de denunciar els fets ocorreguts i contextualitzar-los en l’auge de l’extrema dreta.
Segons testimonis presencials, divendres 23 de març pels voltants de les 9 de la nit,  abans de l’inici d’un concert d’una gira antifeixista, un grup reduït de joves estaven esperant fora la sala, quan van aparèixer una quinzena d’encaputxats armats amb pals de ferro, punys americans i bengales. De forma ràpida, organitzada i premeditada van agredir al grup de joves. Amb els pals de ferro i els punys americans van propinar cops al cap de tres joves, un dels quals va quedar en coma per traumatisme craneoencefàl·lic, i van tirar una bengala dins d’un cotxe tot bloquejant-ne les portes des de fora per impedir que en sortissin els ocupants. L’agressió no va durar més de 3 minuts, i els encaputxats van fugir ràpidament del lloc.
La Plataforma Manresa Antifeixista s’ha creat per donar una resposta i seguiment al feixisme arran dels fets ocorreguts, entenent que no es tracta d’un cas puntual i aïllat, sinó que forma part d’unes pràctiques comunes entre grups d’ideologia neonazi.
Concentració a les 20 hores a la Plaça Major de Manresa.
                                                  link Bages per Tothom
                                                  Link Manresa antifexista, clica
I segons informa PxC, "aquest dissabte, dia 31 de març se celebrarà a Sant Boi de Llobregat una reunió en la que Plataforma per Catalunya anunciarà oficialment la seva expansió al conjunt d'Espanya i presentarà la sigles amb la que actuarà fora de Catalunya.

A la mateixa acudiran representants de diverses comunitats autònomes amb l'objecte de formalitzar les delegacions corresponents.

Finalitzada la mateixa Plataforma començarà a treballar políticament com a partit polític identitari en tota la geografia espanyola".


Donant la meva opinió, com explico al  llibre "Xenofòbia a Catalunya" Josep Anglada les dues vegades que va intentar exportar PxC fora de Catalunya va fracassar pels enfrontaments ideològics, econòmics i estratègics i, segons expliquen les persones que van treballar amb Anglada, per la seva forma de ser. 
Anglada va impulsar Plataforma por Madrid, que dirigiria César Román, Plataforma por la Comunidad Valenciana, que presidia Damià S, i Plataforma por Castilla y León, que coordinava Ignacio Moratinos. Tot acabaria el 2006 quan la Plataforma por Madrid, denúncia el separatisme d'Anglada que ha votat al Ple de Vic en favor d el'Estaut català i del domini ".cat", i quan són acomiadats els treballadors de Plataforma por Madrid -que cobraven des d'un compre de La Caixa a nom de Plataforma Vigatana-, als qui es devia endarreriments, aquests van posar una demanda als tribunals i llavors surt a la llum que no havien estat donats d’alta per PxC a la seguretat social. Al febrer de 2007 el Jutjat Social número 21 de Madrid va condemnar Plataforma per Catalunya a pagar 52.628 euros als tres treballadors. Això farà que la quantia mensual que els ajuntaments pagaven a PxC quedi embargada durant tres anys i mig.

El segon intent seriós el tindrà el 2010 amb Enrique de Diego -periodista d'Intereconomía- que crea la Plataforma de las Clases Medias. Li edita el llibre "Sin mordazas y sin velo" i manifesta que després de les eleccions catalanes de novembre, que creia que Anglada entraria al Parlament, exportarà el mateix missatge de cara a les municipals i autonòmiques Plataforma de las Clases Medias a Madrid. De Diego, poc després de veure que Anglada no entra, i de la ruptura amb el Secretari General de PxC, Pablo Barranco que marxa, i que Minuto Digital, de Yolanda Cruceiro Morín, retira el suport a Anglada, trencaria amb ell acusant a Enrique Ravello, responsable de Relacions Internacionals de PxC, de tenir idees estratosfèriques paganes i sobre extraterrestres. 
     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada