dilluns, 4 de març de 2013

DE LA IMMIGRACIÓ A LA CIUTADANIA, participo com a independent amb Siscu Baiges, Said El Kadaoui i Fuad Saou a la Convenció "Primàries obertes" del PSC de Barcelona,

Durant les últimes dues dècades hem observat com la nostra societat ha anat incorporant persones de diferents racons del món. Els nostres veïns i veïnes tenen orígens molt diversos. Els nostres barris, ciutats, escoles, reflecteixen una diversitat difícilment reversible.
La realitat del nostre entorn ha canviat per sempre i ara ens toca seguir construint, des dels ideals de l’esquerra, i aconseguir una societat diversa per evitar caure en els models que fomenten la diversitat de societats.
• Què ens juguem si no som capaços de construir un model sòlid de convivència des de l’esquerra? En l’actual conjuntura econòmica i social , quines haurien de ser les directrius bàsiques a reflexionar per construir un model més eficaç de convivència?
• Quant a la ciutadania i defensa dels drets bàsics, com podem avançar en els drets de ciutadania per aconseguir més igualtat entre homes i dones? I el dret al vot?
• Quant a la interculturalitat, com podem seguir construint des de l’esquerra el model intercultural per reduir la xenofòbia?


Universitat Pompeu Fabra
Carrer Ramon Trias Fargas, 25-27
Barcelona.
Dissabte 9 de març
Hora: de  15,30 a 17 h.
Anar a la web del debat d'immigració i ciutadania Primàries PSC
Link sobre la meva participació, clica 
Aclariment: Aquest últim any he participat a actes amb Nous Catalans (CDC), amb Joan Herrera d'Iniciativa, a altres jornades del PSC i a diversos actes, presentacions i debats amb gent de les CUP. Amb ERC no he fet cap acte, i no m'importaria parlar d'immigració i ciutadania en seu del PP.   
Actualitzat dissabte després de l'acte: 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada