dimecres, 11 de setembre del 2013

"LA ESPAÑA EN MARCHA" AUTORA DE L'ATAC A LA DELEGACIÓ DE LA GENERALITAT A MADRID. . FORTA PRESÈNCIA POLICIAL A LA SGDA FAMÍLIA ON S'HAVIA ANUNCIAT ACTE EXTREMADRETA. ES TANCA EL TEMPLE I NO ES FA LA MISSA PER EVITAR QUE S'APROFITÉS PER PENJAR BANDERA O PANCARTA AL TEMPLE. Militants d'extremadretra eren pels voltants del temple.

Primer a la imatge, blau cel, Manuel Andrino (president de La Falange), en segon lloc, blau marí, Pedro Chaparro de Democracia Nacional, en tercer lloc amb la cara tapada el militant de La Falange que acostuma a fer d'assistent o guardaespatlles d'Andrino, i en quart lloc Javier Marcos del Nudo Patriota, al vídeo de TV3



Cartell dels grups responsables de l'atac a la seu de la Generalitat a Madrid. Venen a Bcn el 12 d'octubre

Foto de El País de l'atac a la seu de la Generalitat a Madrid

Aquesta tarda a les 19.30 unes vint persones han entrat a la seu de la Generalitat a Madrid on es feia l'acte institucional de l'11 de setembre al carrer Blanquerna-Alcalá portant banderes o símbols de Democracia Nacional, la Falange, Alianza Nacional i Nudo Patriótico Español -que formen part de "La España en Marcha"(LEM)-, cridant en favor de la unitat d'Espanya, han llençat gasos lacrimògens, han fet diverses destrosses i han agredit a alguns dels assistents. 

 La España en Marcha és una coordinadora formada per Alianza Nacional, Democracia Nacional, La Falange, Nudo Patriota, Movimiento Católico Español-Acción Juvenil Española, el gimnàs La Vieja Escuela i Acción Nacional Revolucionaria. Són nostàlgics del franquisme i del nacional-sindicalisme, i en el seu ideari proposa la dissolució de l'estat de les autonomies, la derogació de la Constitució espanyola i castigar amb presó les idees nacionalistes o separatistes. Democracia Nacional, que no participar en alguns dels primer actes de La España en Marcha, ara hi està plenament integrada. (Llegir manifest de La España en Marcha, LEM) 

A La España en Marcha no s'hi han adherit ni España 2000 (amb implantació al País Valencià i Madrid), ni el (Movimiento Social Republicano (MSR) que, tot i tenir idees properes, el MSR no qüestiona els drets de les nacionalitats històriques. Tampoc s'hi ha sumat el Partido X La Libertad de J.M Ruiz Puerta. El Partido X La Libertad és la reconversió de l'efímera Plataforma X La Libertad impulsada a Espanya per Josep Anglada. Mentre Partido X La Libertad sí es qüestiona ambiguament el marc constitucional, Plataforma X Catalunya defensa la Constitució i l'Estatut de Catalunya
La España en Marcha convoca a un acte el dia 28 a Madrid on es cremaran estelades i a venir a Barcelona el 12 d'octubre
 Veure vídeo de l'atac a TV3
                
              ALGUNS DELS PARTICIPANTS A L'ATAC:
Aquí sota, a la primera foto, veiem a Manuel Andrino (amb ulleres) Jefe Nacional de la Falange portant la pancarta, ell és un dels que  surt al vídeo de TV3. També participa, amb la cara tapada, l'altre militant de la Falange, alt amb ulleres que és darrera a la foto, que es considerat el guardespatlles d'Andrino.  Aquest segon militant de La Falange és qui s' enfronta amb el diputat d'UDC Josep Sánchez Llibre. També hi veiem a Pedro Chaparro de Democracia Nacional Joven.  Chaparro va fer una xerrada a la llibreria Europa el passat 20 de juliol. 

Igualment també surt al vídeo Javier Marcos de Nudo Patriota; és el de l'esquerra de l´última foto de sota, que al vídeo se'l veu a dalt la tarima cridant al costat del de Falange que porta la cara tapada.

Manuel Andrino, Jefe Nacional de La Falange, en una marxa d'homentage a la División Azul
 Manuel Andrino (president de La Falange), en segon lloc Pedro Chaparro de Democracia Nacional, en tercer el militant de La Falange que acostuma a fer d'assitent o guaraespatlles d'Andrino, i en quart lloc Javier Marcos del Nudo Patriota, al vídeo de TV3

Pedro Chaparro (DN) a Barcelona, fa dos anys i a sota convocatòria de la xerrada de Chaparro a la llibreria Europa de Barcelona al juliol passat. Ell és qui tira el micro de la delegació de la Generalitat a terra.



Sembla que un dels que surt al vídeo de sota és Javier Marcos de Nudo Patriota (el de l'esquerra de blau en primer terme)

Actualitzat dijous a les 11,30.
Manuel Canduela president de Democracia Nacional ha escrit això al seu Facebbok:

"¿Agresiones, heridos, gases lacrimógenos? Y yo que no veo nada de eso en las imágenes. Los únicos gases lacrimógenos los lanzarían las viejas lesbianas catalanistas por miedo a ser violadas. Venga ya... España ya no se traga vuestro victmismo. Lo que hicieron los militantes de LEM lo debería haber hecho la policía del Estado ... y tras moler a palos a los sediciosos detenerlos a todos por alta traición y malversación de fondos públicos y utilización de medios del Estado para la ata traición. LIBERTAD DETENIDOS. UNA MEDALLA ES LO QUE MERECEN"

Nota al Face de Pedro Chaparro de DNJ abans de ser detingut:

OPINIÓ SOBRE L'ATAC DE S SERRALVO, CAP DE LLISTA DE PxC A CORNELLÀ
Si us fixeu "li agrada" a diferents membres de  les Joventuts Identitàries X Catalunya (PxC) 



TANCADA LA SAGRADA FAMÍLIA I SUSPESA LA MISSA AMB FORTA PRESÈNCIA POLICIAL PER EVITAR INCIDENTS I QUE S'INTENTÉS PENJAR UNA PANCARTA CONTRARIA DES DEL TEMPLE. PRESÈNCIA DE MEMBRES DE TRAMUNTANA 


 La porta per on s'accedeix a la cripta on es fan les misses, tancada



D'altra banda als voltants de la Sagrada Família, on s'havia convocat inicialment una concentració de signe contrari, i des del Moviment 12 d'Octubre s'havia convidat als contraris a la Via Catalana a anar a missa al temple i aprofitar-ho per manifestar-se, hi havia una forta presència de la Brigada Mòbil de la policia. També hi havia informacions que indicaven que es podia intentar fer  una acció des de sectors de l'extremadreta. No obstant la cadena humana s'ha celebrat amb normalitat.
Per evitar que s'aprofités la missa o l'entrada a la missa o a la zona turística del temple per fer un acció de signe contrari, o que s'intentés desplegar una pancarta des de les torres, s'ha suspès la missa i s'ha tancat l'accés a fidels a la cripta i de turistes al temple. Volguessin o no fer una acció o simplement anar a la missa, hi havia diversos membres del Casal Tramuntana als voltants de la Sagrada Família.
La Via Catalana a la Sagrada Família ha estat un èxit.
Informació dels actes de PxC, MSR i Catalunya Desperta Ya-PEC (clica) 

QUÈ PENSO JO DEL PROCÉS POLÍTIC QUE ES VIU A CATALUNYA?
Ho explico en aquest article publicat la setmana passada. Discrepo de que la proclamació unilateral es pugui comparar amb el cas de Kosovo. I crec que fer la consulta sense el vistiplau del Govern espanyol, seria difícil. (clica per llegir) 

1 comentari:

  1. (LEÍDO EN INTERNET)

    http://www.valenciafreedom.com/es/noticias/0-politica/5070-exit-de-la-festa-anti-payasos-catalans-acute.html

    ResponElimina