dilluns, 16 de setembre de 2013

"LA ESPAÑA EN MARCHA" CONFIRMA LA SEVA INTENCIÓ DE SER A BARCELONA EL 12 D'OCTUBRE I AVISA QUE "NO HI HAURÀ ACCIÓ SEDICIOSA SENSE RESPOSTA" Pedro Pablo Peña diu a Intereconomía que l'únic agressor va ser el Delegat de la Generalitat

Aquest vespre les organitzacions que formen "La España en Marcha", La Falange, Nudo Patriota Español, Alianza Nacional, Democracia Nacional i Movimiento Católico Español i les seves branques juvenils, autores de l'atac a la Delegació de la Generalitat a Madrid el passat dia 11, han fet una roda de premsa a l'hotel Vincci Soma de Madrid, acte que ha estat presidit per les banderes d'Espanya  i de Catalunya. 


Eduardo Arias (NPE) , Luis Mateos (DN), Pedro Pablo Peña (AN), Manuel Andrino (FE) y José Luis Corral (MCE)  (Foto retwittejada de l'acte) 


En primer lloc ha intervingut el president de la hitleriana Alianza Nacional, l'advocat Pedro Pablo Peña, que ha manifestat que: “El pitjor responsable i enemic és Rajoy i el PP que han cedit a les demandes i les polítiques de vexació a Espanya d'Artur Más" Per Peña, que va fer d'advocat dels dotze detinguts dijous (clica), l'acció de dimecres "va ser ireprotxable" i es va convocar per la xarxa social. Peña ha denunciat una suposada cacera de bruixes per part dels mitjans de comunicació cap els militants patriotes i el seu entorn familiar.

       Després ha parlat Eduardo Arias de Nudo Patriota Español que ha citicat la doble vara de medir de la premsa i l'opinió pública amb el que ell anomenat "patriotes", en comparació als militants d'extrema esquerra que boicotegen i ataquen xerrades i actes de l'àrea patriòtica.

        Manuel Andrino, president de La Falange, l'únic dels detinguts que era a la taula, s'ha mostrat orgullós de l'acció feta i ha dit que confia en la justícia, tot advertint que no li fa por que siguin il·legalitats. 


 Manuel Andrino, president de La Falange, en primer terme al vídeo de TV3 el dia 11 de setembre

      José Luis Corral del Movimiento Católico Español ha ironitzat que curiosament "nosaltres som acusats d'extremistes quan defensem la justícia social i la vida front els materialistes que promocionen la mort. Nosaltres som els patriotes i defensors de la nació, front aquells que volen dividir i trencar Espanya" 

       Per últim Luis Mateos de Democracia Nacional  va manifestar que confiava en tenir el suport de la gent a l'acte que faran a Barcelona el 12 d'octubre, Dia de la Hispanitat. 
      També s'han referit al comunicat redacta ahir, que poso a sota, en el que deixen clar que "no hi haurà acció sediciosa sense resposta":

(Cartell i convocatòria 12 O a Montjuïc, clica)

COMUNICAT DE "LA ESPAÑA EN MARCHA"

ANTE LA ACCIÓN POLÍTICA DEL 11 DE SEPTIEMBRE
Las Organizaciones integradas en la Iniciativa La España en Marcha, La Falange (FE), Nudo Patriota Español, Alianza Nacional, Democracia Nacional y Movimiento Católico Español, ante la deriva secesionista que la Diada de Cataluña ha tomado en los últimos años, y ante la pasividad, cuando no la complicidad, de los sucesivos Gobiernos de la Nación, emite el presente comunicado con el fin de hacer llegar a la opinión pública española, a los medios de comunicación y a la deleznable casta política del actual Régimen, nuestra postura ante los hechos ocurridos el pasado 11 de Septiembre en la librería Blanquerna de Madrid:
1) Condenar el acto sedicioso convocado por la Delegación del Gobierno de la Generalidad en Madrid, en la librería Blanquerna;

2) Apoyar incondicionalmente tanto a los detenidos de las distintas organizaciones de La España en Marcha, como a la treintena de patriotas que acudieron a la protesta convocados por las redes sociales;

3) Reivindicar la legitimidad de la protesta patriótica llevada a cabo como un hecho de acción directa frente a la pasividad y lenidad del Gobierno de Mariano Rajoy;

4) Denunciar la criminalización por parte de los Medios de Comunicación respecto de los patriotas detenidos, lo que contrasta con el ocultismo cómplice con el que se ha tratado el acto secesionista llevado a cabo por organizaciones separatistas y antiespañolas en la Diada, en el que encapuchados procedieron a la quema de banderas de España y Francia;

5) Denunciar el doble rasero de la actuación gubernativa respecto de la acción de los encapuchados separatistas y la de los patriotas españoles, dado que, hasta el momento, no ha habido ni un solo detenido entre los convocantes de aquél acto ignominioso;

6) Resaltar que la acción llevada a cabo por los patriotas españolas fue a cara descubierta, porque la defensa de la dignidad de la Nación no admite ocultación alguna;

7) Afirmar nuestra voluntad de que no habrá acción secesionista sin respuesta, y que la acción en la librería Blanquerna la entendemos como el primero de los pasos.

Finalmente, convocamos a los españoles leales a la celebración del día de la Hispanidad, el 12 de Octubre en Barcelona. Acto que anunciaremos con la suficiente antelación. 
En Madrid, a 15 de Septiembre de 2013.

Por La España en Marcha:
La Falange (FE)Manuel Andrino Lobo
Nudo Patriota Español Eduardo Arias Hijas
Democracia Nacional Luis Mateos de Vega
Movimiento Católico Español José Luis Corral Fernández
Alianza Nacional Pedro Pablo Peña Muñoz

Por Las Juventudes de La España en Marcha:
Juventudes de La Falange (FE)Santiago Cabezuela García
Juventudes NPE Javier Marcos Aroca
Frente de Juventudes AN Victor Diego Villalba
Democracia Nacional Jóven Pedro Chaparro Velacoracho.

PEDRO PABLO PEÑA A INTERECONOMÍA DIU QUE L´ÚNIC AGRESSOR VA SER J.M. BOSCH, DELEGAT  DE LA GENERALITAT, I QUE ELLS NO VAN  LLENÇAR EL GAS PEBRE. 

(Veure entrevista complerta Intereconomía a La Gaceta, clica)

          Poc després de la roda de premsa el president d'Alianza Nacional i advocat dels detinguts, Pedro Pablo Peña ha estat entrevistat al Gato al Agua d'Intereconomía, el qual ha manifestat que ells no van llençar els gas pebre, que ells no van agredir ningú, i que l'únic agressor va ser Josep M Bosch, Delegat de la Generalitat. Ha volgut deixar clar que "no hi van haver-hi ferits ni morts!" Peña ha dit que l'acte es va convocar espontàniament sense planificació i que hi van participar una quarantena de persones. També ha confirmat que La España en Marcha farà més accions contra el separatisme. 
          A preguntes de l'entrevistador ha reconegut que ell va ser condemnat i va anar a presó per tinença d'explosius, i s'ha manifestat admirador dels unionistes irlandesos, "que han defensat amb ungles i dents la permanència de l'Ulster al Regne Unit" i gràcies a la seva resposta violenta l'IRA "no va guanyar"

Pedro Pablo Peña al Gato al Agua

1 comentari:

  1. Visca l'Espanya en marxa.

    Poden comptar amb el meu vot.

    VISCA CATALUNYA

    AMUNT ESPANYA !!

    ResponElimina