dijous, 4 de setembre del 2014

L'ÚNICA REGIDORA QUE PxC MANTENIA A SALT, MARÍA OSUNA, DEIXA PxC I PASSA A "NO ADSCRITA" PER SUMAR-SE A ANGLADA. La policia municipal de Salt passa a mossos la investigació sobre l'origen de la foto de l'Estat Islàmic a Salt, convençuda que és un muntatge de la ultradreta.

Maria Osuna, l'única regidora que conservava PxC de Salt, va lliurar ahir a la tarda al registre de l'Ajuntament de Salt un escrit pel que comunica que en el proper ple municipal, es faci efectiu el seu pas a la condició de regidora no adscrita. Donat que els altres dos regidors de PxC, Carles  Bonet i Juana Dolores Martínez, van deixar el partit l'agost de 2011 després de la polèmica al voltant de que tots dos tinguessin parella immigrant negra, el Grup Municipal de PxC es quedarà sense regidors, i quedarà dissolt. Maria Osuna va ser també cap de llista de PxC per Girona les passades eleccions generals espanyoles.

Aquest abandonament d'Osuna de PxC ja es veia venir després que la regidora saltenca assistís el passat 29 de juny a la reunió de miltants i regidors de PxC amb el president destituït, Josep Anglada. Anglada ha legalitzat Plataforma Democràtica per Catalunya (PDxC), sigla amb la que si no recupera el control de PxC, concorrerà a les eleccions municipals.  A aquella reunió també hi va assistir el regidor mataroní, Juan Gabriel Ponce, ara no adscrit. Les properes setmanes sembla que altres regidors de PxC abandonaran el partit per passar-se al projecte de Josep Anglada. I no es descarta que Anglada assisteixi als plens dels regidoprs que són amb ell per reforçar-los com a caps de llista del nou partit de cara a les properes municipals del maig.
Els qui continuaran a PxC de Salt són Sergi Fabri -que anava de 4 a la llista i no és regidor i serà cap de llista a les properes muncipals-, i Sergio Concepción, de les  Joventuts Identitàries. 


 Maria Osuna Bueno a un acte electoral de PxC a Salt, quan ella va ser cap de llista de la demarcació de Girona a les eleccions espanyoles de 2011
Maria Osuna el passat 29 de juny a la reunió amb Anglada


Carles Bonet, cap de llista de PxC i regidor no adscrit (al mig), amb la seva parella, a la Festa del Tron de Marroc de l'any passat i Iftar de trencament del Ramadà, amb el cònsol marroquí a Girona.
La regidora i número 3 de PxC de Salt, quan va deixar PxC en tenir parella africana


D'altra banda la policia municipal de Salt ha passat als mossos d'esquadra la investigació sobre la foto d'una bandera de l'Estat Islàmic posada sota el rètol d'entrada al municipi per la carretera de Bescanó, (clica)  i considera que el més probable és que sigui un muntatge fet per grups ultres. Va ser PxC de Salt qui va difondre per les xarxes socials aquesta imatge d'un twitter inexistent sense explicar d'on l'havien obtingut



4 comentaris:

  1. Per què no pots dir: «La regidora i número 3 de PxC de Salt, quan va deixar PxC en tenir parella negra»?

    ResponElimina
  2. Justament, que no ho has dit gens malament; has estat molt correcte. políticament correcte!

    ResponElimina
  3. I no diràs res del sospitós negre... perdó, "africà", convertit a l'islam, la religió de la pau (... i dels pacifistes, pel que sembla), que fa poc ha degollat a una dona blanca de 82 anys? Es diu Nicholas Salvadore. La víctima, Palmira Silva. El lloc, a Londres. M'imagino que diràs que la culpa és dels blancs, que a través de la seva islamofòbia fan que es radicalitzin en una interpretació errònia de l'Alcorà i es tanquin cada cop més en els guetos, i que si a més a més son a l'atur i amb menys possibilitats de tenir resultats acadèmics satisfactoris, doncs ja s'encén la guspira i passa el que passa. Corrigeix-me si m'equivoco.

    ResponElimina