divendres, 15 de juliol del 2016

PEDRO VARELA S'ENTREGA AL JUTJAT D'INSTRUCCIÓ N 9 DE BARCELONA QUE DECRETA PRESÓ SOTA FIANÇA DE 30.000 EUROS. VARELA INGRESSA PER UNA ESTONA A LA MODEL, PERÒ POC DESPRÉS, EN PAGAR-SE LA FIANÇA, SURT EN LLIBERTAT AMB CÀRRECS

Foto: El Mundo. Varela, acompanyat de l'advocat José L Gómez Álvarez  y Javier Berzosa personant-se a la Ciutat de la Justícia

Una setmana després de l'operació policial que va acabar amb la clausura temporal de la Llibreria Europa i la detenció i posada en llibertat amb càrrecs de les dues treballadores romaneses de la llibreria i de dos directius de l'Asociación Cultural Editorial Ojeda,   el propietari de la Llibreria Europa i vicpersident d'Oejada, Pedro Varela, que estava en cerca i captura s'ha entregat en el Jutjat d'Instrucció número 9 de Barcelona. 
Allà ha comparegut davant del jutge i del Fiscal de Delictes d'Odi, on se li ha comunicat la seva imputació per associació il·lícita i incitació a l'odi i la discriminació i rehabilitació d'idees i règims genocides (article 510 Codi Penal). El jutge ha decretat el seu ingrés a presó amb una fiança de 30.000 euros i ingressant a la presó Model. 
I tot i que es pensava que no pagaria la fiança per tal de donar més força a la seva causa des de la presó, més quan ell mateix donava per fet el seu ingrés en la carta publicada a Facebook i a les webs de suport,   a última hora de la tarda s'han aportat els diners i ha quedat en llibertat. 


 Precinte de la persiana de la Llibreria Europa
Foto feta en sortir de la Model, després de pagar-se la fiança de 30.000 euros

3 comentaris:

  1. 1984+Fahrenheit451= Un jutge envía a presó a un llibreter per vendre llibres prohibits i expressar opinions contraries a l´història oficial.

    ResponElimina
  2. ¿Se sabe quién ha pagado la fianza? En su Facebook, Pedro Varela alude a él como "el sinvergüenza".

    ResponElimina
  3. Perseguir a alguien por sus ideas si que debería estar penado.

    ¡LIBERTAD PEDRO VARELA!

    ResponElimina