divendres, 18 d’agost del 2017

L'AJUNTAMENT DE VIC I EL REGIDOR ARNAU MARTÍ DENUNCIARAN A JOSEP ANGLADA PER L'AGRESSIÓ CAP AQUEST DURANT EL MINUT DE SILENCI PELS ATEMPTATS. ANGLADA NEGA HAVER AGREDIT I JA HA DENUNCIAT A MARTÍ I AL REGIDOR D'ERC, JAUME COLOMER PER INJÚRIES I COACCIONS.

L'Ajuntament de Vic ha anunciat aquesta tarda que denunciarà al regidor de Vic, Josep Anglada, de Plataforma Vigatana i Som Identitaris, per la presumpta agressió en el minut de silenci contra els atemptats de Barcelona i Cambrils al regidor de Vic per Tots (Iniciativa), Arnau Martí. La presumpta agressió la hauria fet aquest migdia sota l'Ajuntament, davant de tothom després que el regidor Jaume Colomer prengués a Anglada el cartell que aixecava amb les sigles del partit, el lema "Fora Jihadistes de Catalunya" i el símbol de "prohibit mesquites". Martí ha a pres a la dona d'Anglada un cartell similar i llavors Anglada hauria donat un cop de puny a Martí.
Anglada nega haver agredit a Arnau Martí, i ha presentat un denúncia per injúries i coaccions contra Martí i el regidor d'ERC, Jaume Colomer.
Personalment, després de veure els vídeos sobre els fets, no comparteixo la versió d'Anglada que no ha agredit a Martí, i que només havia intentat recuperar el cartell que li havia pres a la seva dona.
Anglada s'havia sortit fins ara be de totes les denúncies i querelles contra al seva persona,  però fa uns dies va ser condemnat a dos anys de presó i d'inhabilitabió per ser candidat a fitures eleccions pel jutjat de Vic i Manresa, pels tuits amenaçadors al fill -menor d'edat llavors- del peridista Josep Comajoan. La sentència encara no és ferma. Però crec que amb actituds com aquesta s'està arriscant a que se l'impedeixi presentar-se a les properes municipals, cosa que podria ser el final de la seva carrera política.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada