dimecres, 18 de setembre del 2013

VALORACIÓ DE DEMOCRACIA NACIONAL DE L'11-S A MADRID A "UN POCO DE SPRAY ANTIVIOLACIÓN A CUATRO GATOS CASTRADOS SEPARATISTAS"

Democracia Nacional valora així els fets de l'11-S a Madrid:
"Cuatro empujones y un poco de spray antiviolación han provocado la gran "liada de la diada". Escuchando a los medios del "Sistema" parecería que los patriotas habían entrado a tiros y, para remate, habian arrojado gas sarín sobre los cuatro gatos -castrados- reunidos en aquelarre separatista".

Democracia Nacional forma part de la plataforma La España en Marcha, resposable de l'acció, que s'ha reafirmat en que vindrà a Barcelona el 12 d'octubre a defensar la unitat d'Espanya (clica) 



PEDRO PABLO PEÑA (ALIANZA NACIONAL)  A INTERECONOMÍA. DIU QUE L´ÚNIC AGRESSOR VA SER J.M. BOSCH, DELEGAT  DE LA GENERALITAT, I QUE ELLS NO VAN  LLENÇAR EL GAS PEBRE. 

(Veure entrevista complerta Intereconomía a La Gaceta, clica)

          Dilluns al vespre el president d'Alianza Nacional i advocat dels detinguts, Pedro Pablo Peña va ser entrevistat al Gato al Agua d'Intereconomía, el qual va manifestar que ells no van llençar els gas pebre, que ells no van agredir ningú, i que l'únic agressor va ser Josep M Bosch, Delegat de la Generalitat. Va voler deixar clar que "no hi van haver-hi ferits ni morts!" Peña va dir que l'acte es va convocar espontàniament sense planificació i que hi van participar una quarantena de persones. També va confirmar que La España en Marcha farà més accions contra el separatisme. 
          A preguntes de l'entrevistador va reconèixer que ell va ser condemnat i va anar a presó per tinença d'explosius, i es va manifestar admirador dels unionistes irlandesos, "que han defensat amb ungles i dents la permanència de l'Ulster al Regne Unit" i gràcies a la seva resposta violenta l'IRA "no va guanyar"

1 comentari:

  1. M'he assabentat que aquest dissabte al matí la pxc celebra l'assemblea de regidors de tota Catalunya en els locals municipals de l'ajuntament de vic, si es va aprovar una moció perquè no els utilitzin com pot passar això, és una vergonya

    ResponElimina