dijous, 24 d’octubre del 2013

LA ESPAÑA EN MARCHA FA LA CONCENTRACIÓ CONTRA LA LLIBERTAT DE PRESOS D'ETA SENSE ACLARIR SI ES TRENCA. DN decidirà dissabte 2 de novembre si continua o no a LEM


Unes 250 persones han assistit aquesta tarda a la concentració davant la seu del PP de La España en Marcha, contra l'alliberament de membres d'ETA en compliment de la sentència de Tribunal d'Estrasburg. Hi eren presents militants de La Falange, Alianza Nacional, Nudo Patriota Español, Movimiento Católico Español-Acción Juvenil Española i, també, de Democracia Nacional, ara enfrontada amb Alianza Nacional a causa de la defensa de Pedro Pablo Peña (AN) de la lluita armada.
Han fet dos breus parlaments en José Luis Corral del Movimiento Católico Español i Manuel Andrino de La Falange.

El proper dissabte 2 de novembtre la Mesa Nacional de DN es reunirà per valorar la seva continuitat a La España en Marcha i la possibilitat de fer candidatura al marge de LEM a les eleccions europees.                      (Falta ampliar....)  




 El general retirat, Blas Piñar, fent declaracions. El seu nom sona com a cap de llista a les europees.
 Manuel Andrino (La Falange), llegint el seu parlament

Fotos obtingudes de les xarxes socials dels organitzadors



 

1 comentari:

  1. A lo mejor no hay que esperar tanto para saber qué hace DN. Mañana viernes por la noche entrevistan a Manuel Canduela en una tele local de Huelva en el programa Perfiles. El enlace para seguirlo en directo es el siguiente:

    http://www.livestream.com/canalluzhuelva2011

    ResponElimina