divendres, 19 de juny del 2015

EL JUTGE CONVOCA ALS ADVOCATS D'ANGLADA I D'HERNANDO, FUENTES I MULLERAS, AIXÍ COM AL FISCAL PEL PROPER DIJOUS PER RESOLDRE SI ORDENA L'INGRÉS A PRESÓ O ELS IMPOSA FIANÇA PEL SUPOSAT PLA PER PROVOCAR UN ACCIDENT A ANGLADA AMB UN CAMIONER ROMANÈS. El fet que ja no siguin regidors i hagin perdut els ingresos, podria justificar la mesura


 El Secretari General de PxC i ex regidor d'Igualada i ex conseller comarcal de l'Anoia, Robert Hernando, sortint com a imputat del jutjat de Vic el passat gener  
Els ex  regidors de Vic i Olot, Joan Carles Fuentes i Nacho Mulleres, sortint del jutjat de Vic el passat gener

ACTUALITZAT, DIJOUS 25 DE JUNY: El jutge ha desestimat imposar presó preventiva o fiança al tres imputats donat que han aportat documentació sobre la situació laboral, familiar i personal que no fa pensar que vagin a fugir.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

El Jutge d'Instrucció número 2 de Vic, José Luis Gómez Arbona, ha citat als advocats del regidor vigatà Josep Angalada, i als del Secretari General, ex regidor d'Igualada, Robert Hernando, de l'ex regidor de Vic, Joan Carles Fuentes, i de l'ex regidor d'Olot, Nacho Mulleras, pel proper dijous 25 de juny a les 9,15 hores per celebrar, acompanyats del Ministeri Fiscal, l'audiència pública en la es valorarà la petició feta per l'advocat d'Anglada de que es dicti presó preventiva cap aquest tres, com a imputats pel suposat pla per provocar un accident de trànsit a Anglada amb el camió d'un romanès que l'havia d'envestir en un revolt venint d'un sopar a Tavèrnoles on prèviament s'anava a emborratxar a Anglada. 

Per Anglada, un cop els tres han deixat de ser regidors i havent perdut les seves principals fonts d'ingresos en "no tenir constànciade que tinguin cap feina remunerada i tenint en compte la gravetat dels delictes que se'ls imputa, hi ha un elevat risc de fuga per part dels tres imputats”. Segons Anglada aquest risc és molt clar en el cas de Fuentes "donada la seva situació econòmica i el fet que la seva parella sigui sèrbia per la qual cosa podria ser possible que decidissin abandonar Espanya". 
Anglada, també demana al Jutge que “en cas que es desestimi la presó provisional dels tres imputats, s'acordi de forma subsidiària la llibertat provisional amb fiança, en proporció a les circumstàncies relatades i els fets querellats” i que es torni a dictar ordre d'allunyament cap a ell i l'advocat Francesc Bueno.
L'evolució d'aquest afer és molt important per la cúpula de PxC que assistirà el dissabte 27 de juny al congrés extraordinàri del Partido X La Libertad   -força espanyola sòcia de PxC- que ha de decidir quin futur seguir després dels mals resultats de les eleccions municipals. Problement el dissabte següent, 4 de juliol,  PxC farà el seu congrés o Consell Executiu ampliat a Mataró per decidir l'estratègia a seguir i com afrontar la pèrdua de pes institucional, d'ingresos i de militants. Es pensa en el regidor del Vendrell, August Armengol com a possible nou Secretari General o President del partit, pel que serà determinat l'evolució judicial de la imputació d'Hernando, actual Secretari General.

Aquest és només un dels molts front judicials oberts entre Anglada i l'actual direcció del partit. Està pendent de judici la denúncia per robatori als despatxos municipals cap Anglada i Marta Riera, la d'Anglada contra Fuentes i Hernando per l'apropiació dels comptes de mail, facebook i twitter d'Anglada i Riera i la difusió de correus personals íntims entre aquest dos; la d'Anglada contra la cúpula del partit per la seva destitució irregular de la presidència; o la de cúpula del partit per l´ús dels fons del partit per compra-se un cotxe, que Anglada i Riera justifiquen dient que no va ser apropiació sinó el retorn dels diners personals d'Anglada amb els que va pagar el deute amb el FPO austríac del préstec de la campanya electoral de 2010.


ANGLADA I PLATAFORMA VIGATANA GUANYA LA PROPIETAT I MONOPOLI DE L'ESLOGAN "PRIMER ELS DE CASA" QUE ESTAN UTILITZANT TAMBÉ PxC I PP

  


Una de les disputes que ja s'ha resolt és la propietat de l'ús del eslògan electoral "Primer els de casa" que Anglada va registrar a l'Oficina Española de Patentes y Marcas del Ministeri d'Indústria  i aquesta campanya han utilitzat també PxC i el PP català. Així el passat 8 de junt, es va comunicar s'ha resolt a favor seu la concessió de l'expedient de marca nacional número 3538143 (4) anomenada "Primer a els de casa", inscrita en favor de Josep Anglada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada