dimarts, 21 de desembre del 2021

L'Audiència Provincial de Madrid acepta peticions d'ajornament d'entrada a presó d'alguns dels condemnats per Blanquerna. Fixa nova data d'ingrés de Pedro Chaparro pel 9 de març de 2022. 4 Condemnats compliran condemna en tercer grau al centre de règim obert Victoria Kent de Madrid i 4 tenen ajornada l'ordre d'ingrés en espera de l'informe sobre la seva petició d'indult

       

Pedro Chaparro, a la roda de premsa que va fer a Barcelona fa tres setmanes

Alguns dels condemnats per l'atac de Blanquerna de setembre de 2013, que tenien la passada setmana ordre d'ingrés a presó en ferm de l'Audiència Provincial de Madrid per complir la condemna de dos anys i set o nou mesos de presó, han aconseguit un nou ajornament. En concret Pedro Chaparro, secretari general de Democracia Nacional ha aconseguit per part de la Secció 30 de l'Audiència un ajornament fins els 9 de març de 2022. Per la seva banda P.M, vinculada el 2013 també a Democracia Nacional, no haurà d'entrar fins el 26 de gener. Sí que són a presó, Tomás Bor, ja en règim obert, i fa una setmana van entrar Íñigo Pérez de Herrasti, vinculat el 2013 a Alianza Nacional, i José Pedro Cruz, vinculat llavors a Falange, ara militant de Vox. 

Els ajornaments a l'ingrés a presó concedits per l'Audiència Provincial es basen en motius familiars o laborals. En el cas de Chaparro s'ha considerat el fet que serà pare les properes setmanes.  

Quatre condemnats tenen suspesa l'ordre d'ingrés a presó en espera de l'informe sobre la petivió d'indult, i  altres quatre entraran els propers dies al centre de règim obert Victoria Kent on obtindran directament el tercer grau.

                                   




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada