divendres, 4 de maig del 2012

EL REGIDOR DE PxC, ALBERTO SÁNCHEZ, AGREDIT PROP DEL CASAL TRAMUNTANA

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)
El regidor de PxC a L’Hospitalet Alberto Sánchez es recupera després de ser intervingut d’urgència en patir una brutal agressió a mans d’una vintena de membres d’extrema esquerra
Barcelona | Redacció.- El regidor de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat Alberto Sánchez ha estat intervingut a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona després de ser atacat per prop d’una vintena de violents vinculats a l’extrema esquerra la nit del passat dijous 3 de maig.
En ser reconegut mentre esperava l’arribada del seu germà en una parada d’autobús el regidor identitari va ser abordat per un nodrit grup de violents armats amb pals, cadenes i punxons que sortien de “La Revoltosa”, un local okupat i punt de trobada habitual de radicals i agitadors ubicat al carrer Rogent del barri barcelonès del Clot.
Els agressors es van acarnissar amb el dirigent identitari i després de la brutal agressió Alberto Sánchez va ser traslladat a un centre hospitalari on li van practicar una intervenció quirúrgica al cap i va ser atès dels nombrosos hematomes i hemorràgies que presentava per tot el cos.
El president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha denunciat la “campanya de setge i intimidacions que han patit els càrrecs electes de la formació en la darrera setmana”, en la que la regidora Marta Riera i el propi líder identitari van ser perseguits a Vic per desenes de magrebins i membres vinculats a la formació CUP i a Unitat contra el feixisme.
Anglada ha demanat que els agressors “siguin jutjats com a membres d’una organització criminal” i ha advertit que “arribarem fins al final per donar caça a aquests terroristes”.
El líder identitari ha instat al Departament d’Interior a que “estrenyi d’una vegada per sempre el cèrcol sobre els violents d’extrema esquerra per posar fi als episodis de violència contra els representants de Plataforma per Catalunya”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada