diumenge, 2 de novembre del 2014

COMENÇA A FUNCIONAR L'IDENTITARI O ULTRA "HOGAR SOCIAL"-"CENTRO SOCIAL RAFAEL CASANOVA" A BARCELONA





 

 Fa dues setmanes alguns facebooks, persones i grups d'ultradreta, socialpatriotes o identitaris van anunciar que s'obriria a Barcelona l"Hogar Social Rafael Casanova". Aquest projecte ja s'ha posat amb marxa amb  amb l'ocupació d'un local a Barcelona que han començat a acondicionar i, segons diuen, dóna allotjament ja a alguna persona espanyola sense recursos. Volen fer menjador social i també promouen la recollida de joguines de cara a Nadal i Reis per a nen espanyols.
Sembla que les fotos que circulen per la xarxa d'una nau industrial, podrien ser d'un altre lloc per despitar. (clica per veure article amb fotos, potser falses a un digital)
 La iniciativa voldria imitar les dels Hogares Sociales de Zaragoza i Madrid o, fins i tot, el del partit ultra España 2000 a València que és de fet, l'únic que funciona a l'Estat espanyol de manera estable com alberg i menjador social per espanyols, en tenir un sòlid suport econòmic.
 Abans d'ahir divendres, els seus promotors van decidir en una assemblea una mica caòtica canviar de nom i passar-se a anomenar "Centro Social" en lloc d"Hogar Social" i així ho han canviat avui en el seu Facebook i han modificat el seu símbol. 
D'aquesta manera s'apropen més al que està fent el Casal Tramuntana, ara a la Verneda,  amb qui alguns dels seus promotors mantindrien diferències, donat que Tramuntana és habitual de militants de Plataforma X Catalunya, VOX, MSR, etc ubicats en l'espai constitucionalista, ja que el passat 12 d'octubre van anar a la concentració de plaça Catalunya amb el PP i Ciutadans. I sembla que alguns dels promotors del Centro Social Rafael Casanova estarien propers al Frente X España i a militants NR o nacional-revolucionaris, vinculats o no a Acción Nacional Revolucionaria (ANR),  que van anar el 12 d'octubre a l'acte de Montjuïc.

A preguntes meves un portaveu del Centre Social Rafael Casanova m'ha explicat que "només estem per ajudar als més necessitats sense demanar-lis res a canvi. Fem el que el Govern no te collons de fer que és ajudar als nostres, vull dir espanyols als que deixa a la puta calle com si fossin gossos". 
I pel que fa a les vinculacions polítiques ha dit que "volem que quedi molt clar que no ens ajuda cap partit d'ultradreta ni ens representen. És més, ens rentem el cul amb amb totes les sigles"     

  
 

Imatge de l'exterior de la nau ocupada que han difós, tot i que potser la imatge és d'un altre lloc per despistar
Aquestes sí que sembla són reals del local on s'ubica

COMUNICAT DEL CENTRO SOCIAL RAFAEL DE CASANOVA
Desde el centro social queremos desmentir las sartada de bobezes y mentiras que la prensa esta difamando fruto de la falta de información referente a nosotros. No somos ningún partido ni organización ni asociación política, nos desmarcamos totalmente de esta rama. Dado que nuestro fin e objetivo no es político, si no social. Al igual que nos desmarcamos mostramos total rechazo a los partidos del ámbito al cual se nos quiere vincular, ya que conocemos sus labores fines y metodologías, las cuales son bastante deplorables y dejan mucho que desear. Que no os engañen esto es un proyecto impulsado por un grupo de comprometidos catalano-españoles que estamos hartos de ver como cada día se desahucia a mas personas, de ver como cada día pierden su trabajo cientos de personas, de ver como el dinero se invierte en tramas y robos en vez de en el pueblo, de ver como se acaba con la sanidad publica, de ver a niños en deplorables estados tanto de salud como de recursos. Y ese es nuestro único fin, ofrecer ayuda y oportunidades a aquellos a quienes sus gobernantes que les desgobiernan han acabado con sus derechos recursos y condicionan gravemente el futuro de los mas pequeños. Un techo un plato de comida y un trabajo deberían de ser un derecho, no un privilegió. C.S.R.C
Anar al seu Facebook 

3 comentaris:

  1. El local entenc que està okupat, no? Gràcies xavier pel blog que tens!

    ResponElimina
  2. Crec que han ocupat una nau d'una empresa que va quebrar o plegar cosa que dificulta el desallotjament a nivell legal

    ResponElimina
  3. Gracias por la información, publicada en Kaos.
    Un abrazo!

    ResponElimina