dijous, 7 de maig del 2015

EL PP CATALÀ ADOPTA EL DISCURS ALBIOL A LA CAMPANYA DE LES MUNICIPALS. Prometen acabar amb l'obertura de kebabs, locutoris i basars, restringir les ajudes als que portin menys de 5 anys al municipi, fer fora les mesquites (que tampoc volen al casc urbà) dels polígons i "netejar la ciutat" com a Badalona. "La receta Albiol funciona!"



 (Actualitzat a sota amb més informacions. El PP de Cornellà fa cartells contra la mesquita,a Rubí "primer els de casa"...)
En unes eleccions que el PP català tem que part del seu electorat vagi cap a Ciutadans, la majoria de candidats populars estan assumint sense complexos el discurs xenòfob, islamòfob de Xavier Gracía Albiol i Plataforma X Catalunya, prometent mà dura amb l'obertura de mesquites estiguin o estiguin, basars xinesos, establiments de pakistaneos, kebabs i locutoris, i retirar les ajudes a aquells que portin menys de 5 anys al municipi. Propostes que cap ajuntament pot complir, donada la llibertat d'obertura de locals o la universalitat dels ajuts pels ciutadans que, encara que es diguin Jordi o Mohammed, portin només uns mesos empadronats al municipi.
I barrejant immigració amb delinquència i incivisme, candidates com Sonia Esplugues, la cap de llista a L'Hospitalet, on PxC va obtenir dos regidors el 2011, o el de Mataró, José Manuel López, on PxC en va obtenir 3, completen el dicurs sobre immigració, islam i delinquència dient coses com "¡Nosotros pensamos lo que tu piensas!", sense aclarir a que es refereixen. I tots repeteixen quin és el model "La receta Albiol funciona para continuar limpiando la ciudad", sense aclarir de què fan neteja, si de brutícia física, d'incívics o d'immigrants, al marge del fet que amb Albiol no hi ha hagut cap canvi significatiu de l´índex de delictes a Badalona.
De fet és un discurs que el PP no té als llocs on governa. No poden dir que els immigrants no volen treballar, es queden la majoria d'ajuts i incompleixen la normativa de comerç, donat que el PP en seria responsable en governar a l'ajuntament i la comunitat autònoma. Però que sí s'ho poden permetre a Catalunya o Euskadi. Aquest és el cas de l'alcalde del PP de Vitòria, que va guanyar les eleccions fa quatre anys amb un discurs similar al d'Albiol. 
El fins ara regidor del PP al Prat de Llobregat, Antonio Gallego Burgos, ha fet sovint decalaracions i escrits criticant la immigració, amb lemes similars als d'Albiol i PxC.
 


 


Sonia Esplugues, candidata a L'Hospitalet

 
Alguns, com el candidat del PP a Sant Joan de Vilatorrada, Josep Lluís Javaloyes, ha escrit al seu facebook coses com aquesta "Circula el rumor que CiU-ERC estan buscando una ubicación para la instalación de la mezquita y estan pensando en el polideportivo. No soy persona de creerme los rumores, pero os aseguro que si soy Alcalde esto no llegará a ser una realidad"
  



(Escolta minuts 23 a 36)
Molt clar és el candidat del PP de Mataró, José Manuel López, on com es veu en el vídeo de l'acte de presentació de la candidatura (minuts 23 a 36), demana treure la mesquita del polígon (que va anar allà després de les protestes d'alguns a que es fes al casc urbà), denúncia que hi ha moltes famílies polígames, demana mà dura durant el ramadà, donar les ajudes "primer als de casa" i, en segon lloc als immigrants més propers a nosaltres (cosa legalment impossible de regula), acabar o frenar amb l'obertura de negocis d'estrangers (cosa que cap alcalde pot fer) i barreja genèricament immigració amb delinquència i manca de voluntat per treballar dels immigrants. També renega de les campanyes anti-rumors de SOS Racisme i dels ajuntaments.
 Sorprenentment aquest discurs es oposat al que va fer la regidora del PP de Ciutadania i Participació de Castelldefels, Sonia Motos, a l'acte de dilluns sobre bones pràctiques sobre immigració en l'àmbit municipal. Motos va explicar com mantenia bones relacions amb la mesquita i la campanya antirumors al municipi front els que diune que els immigrants no paguen impostos o es queden els ajuts. 


Manifestació davant l'Ajuntament de Badalona en suport d'Albiol "Con dos cojones!"
"La receta Albiol funciona!"
A RUBÍ "PRIMER ELS DE CASA"
A Rubí, municpi on PxC està fent molta campanya, el PP ha agafat l'esloga que va popularitzar Josep Anglada de Primer els de casa.
 A CORNELLÀ, "NO A LA GRAN MEZQUITA"

 Un dels cartell de Daniel Serrano, cap de llista del PP a Cornellà diu "No a la gtna mezquita de Cornellà"

 


LA CAP DE LLISTA DEL PP A L'ARBOÇ:"¿Y tú, casada con un negro? ¡No sé que es peor!"

La cap de llista del PP a L'Arboç (Baix Penedès) Marta Casado va respondre abans d'ahir per Facebook a una persona que li deia "pepera" amb "Y tu? Casada con un negro. No sé que es peor! A veces habla, quien más tiene que callar"

1 comentari:

  1. La cuestión no es por ejemplo si mezquitas sí o no, si si son salafistas no y si son de musulmanes moderados sí, si el velo es sólo el cabello o es un burka, etc. La cuestión es:
    ¿EL ISLAM ES UNA RELIGIÓN DE PAZ O ES UN SISTEMA TOTALITARIO POLÍTICO INSEPARABLE DE LA CHARíA?
    Si la respuesta es la segunda, entonces:
    FUERA YA:
    - mezquitas
    - velos, integrales o no
    - partidos islámicos
    - permiso para matar animales sin adormecerlos (halal)
    - derecho a poligamia
    - derecho a cementerio musulmán
    - enseñanza del islam en cuanto que asignatura en los colegios
    - etc. etc.

    ASÍ DE SIMPLE:
    Si el islam es una ideología política totalitaria y encima teocrática, pues fuera todo lo que he dicho. ES ASÍ DE SIMPLE. No se trata de si podar tal o cual rama, sino de ver si las raíces son sanas o podridas. Si son podridas, a talar el árbol y se acabó, y con ello todas las ramas malas (poligamia, matrimonios pedófilos, halal, mezquitas, etc. etc.) se van a hacer puñetas también tal como Dios manda. Si el islam es una ideología política totalitaria, tenemos derecho a defendernos de la amenaza que representa el islam, y hacerlo no tiene nada que ver con racismos ni con intolerancias injustificadas, ni con fobias enfermizas ni con deseos de reproducir cosas que se ven en la película "Holocausto".

    ResponElimina