diumenge, 17 de maig del 2015

PxC POSA LA SIGNATURA DE L'EX PRESIDENT EGIPCI AGAFADA DE WIKIPEDIA EN EL FALS REBUT D'AJUT AL LLOGER QUE DISTRIBUEIX COM A PROPAGANDA ELECTORAL




Si fa 4 anys Plataforma X Catalunya va repartir com a propaganda electoral un suposat xec de 4.000 euros que segons PxC cobrava cada immigrant per un suposat acord de Pacte Nacional per la Immigració, aquests dies n'estan repartint a molts municipis de Catalunya un altre, també amb dades falses, que imita un rebut de cobrament  de l'ajut mensual a l'habitatge de 400 euros per part d'un tal "Mohamed Alcabir" i que com a signatura del beneficiari, tal com ha denunciat ManresaInfo, hi ha la mateixa de l'expresident d'Egipte, Mohammed Mursi agafada de Wikipedia .
Aquest rebut falsificat va acompanyat d'un full on PxC afirma que el 77% dels ajuts socials al lloguer que dóna la Generalitat són per immigrants, tot i que només són el 17% de la població. Dades que són totalment falses. 
S'ha de dir que el fals xec de 2011 (imatge de dalt) va ser denunciat per diverses entitats, partits i institucions, acabant centralitzades totes les denúncies als Jutjats de Reus que va ser el primer que les va rebre. Però ara fa un any, el cas es va arxivar en considerar que no constituia delicte.

 ESTÀ BENEFICIANT A PxC EL DISCURS ISLAMÒFOB I ANTIIMMIGRACIÓ DEL PP?
 D'altra banda PxC ha agafat amb optimisme l'enquesta d'avui del Periódico que diu que, tot i l'aclaparadora victoria del PSC a L'Hospitalet de Llobregat, on PxC té dos regidors, Plataforma obtindria ara un o dos regidors, mentre el PP en perdria dos o tres. I és que de la mateixa manera que els anys 2010 i 2011 el discurs de Josep Anglada i Xavier García Albiol es retroalimentava, però al PP no li va ser rentable electoralment allà on PxC era molt activa, podria passar que a llocs com L'Hospitalet on els candidats han agafat de sobte el discurs Albiol, acabessin beneficiant a PxC. en legitimar els seus arguments, per allò que el votant entre l'orginal i la còpia, prefereix el primer.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada