divendres, 8 de maig del 2015

ERC, PSC, ICV, EUiA, CUP, BARCELONA EN COMÚ i GUANYEM BADALONA SIGNEN MANIFEST DE CANDIDATURES CONTRA EL RACISME

Ahir a la tarda candidats i diputats d'ERC,  PSC, ICV, EUiA, Barcelona en Comú, Guanyem Badalona i la CUP van signar en un acte a la Plaça Sant Jaume el manifest d'Unitat contra el Feixisme i el Racisme de no utlitzar discursos xenòfobs, difondre els arguments d'UCFiR i no pactar després  de les eleccions amb grups ultres o racistes

Eleccions municipals, 24 de maig de 2015: Declaració de les candidatures contra el feixisme i la xenofòbia

Ens preocupa l’extensió, com a una taca d’oli, del feixisme per gairebé tota Europa.
A Catalunya, el principal representant d’aquesta extrema dreta és “Plataforma per Catalunya”, partit liderat per una sèrie de històrics nazis, alguns amb historials criminals i violents.
Com a organitzacions que donem suport a UCFR, adoptem els següents compromisos de cara a la campanya electoral:
  1. No farem servir de discursos xenòfobs, ni ens quedarem en silenci si altres ho fan. L’experiència d’altres països europeus demostra clarament que quan els partits establerts no combaten les idees xenòfobes —o encara pitjor, quan les fomenten— a la llarga no resten suport a la xenofòbia i al feixisme sinó que el normalitzen i l’enforteixen.
  2. A la vegada que duem a terme la nostra pròpia campanya, farem el possible per difondre també els arguments d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme. Als nostres actes, facilitarem la distribució de materials d’UCFR, perquè els i les assistents coneguin els seus posicionaments i en puguin fer difusió.
  3. Ens comprometem a no pactar amb formacions xenòfobes sota cap circumstància, atès que la defensa dels valors democràtics sempre ha de prevaler sobre els interessos de partit, sigui quina sigui la conjuntura del moment.
  
Signat:
Barcelona en Comú: Gerardo Pisarello
CUP:  Marta Joanpere
ERC: Pere Bosch i Robert Masih
EUiA: David Companyon
ICV: Joan Herrera
PSC: Ferran Pedret i Erika Torregrossa

Guanyem Badalona: José Téllez
Vídeo de l'acte

5 comentaris:

  1. El antirracismo es el comunismo del siglo XXI. Si tú no eres antirracista, eres peor que un perro: eres un fascista, un nazi, un inhumano...

    ResponElimina
    Respostes
    1. "Ser peor que un perro" no es un insulto o motivo de admiración subjetiva.

      Elimina
  2. ¿El racismo AntiEspañol también lo condenan?

    No, ese no, ese le fomentan, ¡SINVERGÜENZAS!

    ResponElimina
  3. Identitat nacional, identitat cultural, identitat lingüística sense identitat ètnica i el resultat serà un poble que ha perdut la seua sang. Algú pensa que es pot defensar la supervivència dels pobles indígenes de l´Amazonas sense defensar també la seua identitat ètnica?

    ResponElimina
  4. Pijoprogres de clase media alta, funcionarios y algún rebotado de cura... esa es la izquierda española y catalana. Ellos a los inmigrantes no sólo no los aguantan en su entorno ni compiten con ellos en el mercado laboral, ellos , de hecho, viven de ellos(y de nosotros)

    ResponElimina