dimarts, 5 de juny del 2018

PARTICIPO AL PROGAMA "BEN TROBATS" DE LA XARXA, PER LES TELEVISIONS LOCALS, AL DEBAT SOBRE LES TANCADES D'IMMIGRANTS I LA LLUITA PER LA REGULARITZACIÓ DELS SENSE PAPERS, AMB NÚRIA RODRÍGUEZ, OLGA CORREA, OUSMA OUMAR, ENRIQUE MOSQUERA i CLARA TENA. Ben trobats - Sense papers

Vídeo a Youtube del programa amb Enrique Mosquera, Ousman Oumar, Olga Correa i Xavier Rius Sant


Avui he participat al debat del programa Ben trobats, de La Xarxa, que s'emet a les diferents televisions locals catalanes. Debat moderat per la Núria Rodríguez de Badalona Televisió, i la Clara Tena, en el que hem participat Enrique Mosquera, de Papers per Tothom,  l'Ousman Oumar, fundador de Nasco Feeding Minds, l'Olga Correa, doctorada en sociologia UAB i col·laboradora Migrastudium i jo mateix.
Hem parlat del cas de El cas d'en Mamadou Gassama, un immigrant de Mali que va obtenir la residència francesa després de salvar un nadó en un acte heroic i de les tancades d'immigrants que hi ha des de fa dos mesos al Raval, Poble Nou i Badalona.
Ousman Oumar, que va arribar amb pastera a Espanya el 2005 ha explicat la seva experiència, i ha criticat que s'hagi de fer una heroïcitat per regularitzar-se com Mamadou Gasssama. Jo he explicat el cas de molts immigrants que tot i estar treballant sense papers. no aconsegueix regularitzar-se.  Olaga Correa ha parlat de la gestió de la immigració als Estats Units, Europa i Espanya, i Enrique Mosquera ha explicat les tancades que s'estan fent, els seus objectius i de la visita del president Torra als tancats el passat cap de setmana.


Clica aquí per veure el debat complert "Sense papers"









 Clica per veure el programa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada