dijous, 30 d’octubre del 2014

LA ESPAÑA EN MARCHA (FALANGE, ALIANZA NACIONAL...) PRETÉN BOICOTEJAR L'ACTE DE DILLUNS SOBRE EL PROCÉS CATALÀ I EL 9N A L'ATENEO DE MADRID. Convoquen concentració el 9N davant Delegació Govern central a Bcn i amenacen amb acció directa si es posen urnes

La España en Marcha (Alianza Nacional, La Falange, Nudo Patriota i Movimiento Católico Español) pensa presentar-se al debat de dilluns a la tarda a Madrid sobre el procés català a l'Ateneo de Madrid, organitzat pel Diario Público, moderarat pel periodista Carlos Enrique Bayo Falcón, en el que intenvindran Joan Tardá (ERC), Joan Herrera (ICV-EUiA), David Fernández (CUP), Ferran Pedret (PSC), Gerardo Pisarello (Guanyem) i Beatriz Rilova (Podem), segons m'ha comunicat La Falange que diu que "no consentirem a Madrid un acte antiespañol que fomenti l'odi a Espanya". No està clar si es limitaran a manifestar-se a fora o intentaran irrompre dins, com ja van fer a Blanquerna l'11 de setembre de 2013, però sembla que pensen cremar a fora alguna estelada com ja han fet altres vegades.




SERAN A BARCELONA EL 9-N I FARAN ACCIÓ DIRECTA SI ES POSEN LES URNES
 D'altra banda, tal com ja va anunciar fa unes setmanes Pedro Pablo Peña, president d'Alianza Nacional, La España en Marcha serà a Catalunya el proper dia 9 de novembre per oposar-se a la consulta. 
Les accions les faran, tant si la consulta l'organitza la Generalitat com si, a causa d'una nova suspensió del Tribunal Constitucional, la coordina l'Assemblea Nacional Catalana, els partits sobiranistes i l'Associació de Municipis per la Independència. 
Així convoquen una concentració davant la Delegació del Govern central al carrer Llúria/Mallorca a les 12 del migdia, i segons m'ha explicat Pedro Pablo Peña, si es posen les urnes i "no es deté als qui ho facin, el dia és molt llarg i abans o després de la concertació farem acció directa".  

1 comentari:

  1. Hombre, a seis días del referendum, no viene a cuento una charla en Madrid, eso se organiza antes... No me extraña que se interprete como una provocación, si se descuidan lo organizan el viernes

    ResponElimina