dimarts, 13 de gener del 2015

PxC INTENTA IMPORTAR A CATALUNYA I ESPANYA EL MOVIMENT ISLAMÒFOB ALEMANY PEGIDA. R HERNANDO I DANIEL ORDÓÑEZ PARTICIPEN A LA MANIFESTACIÓ DE DRESDEN

(Actualitzat amb la convocatòria de la concentració d'UCFiR de L'Hospitalet a sota)

El secretari general de Plataforma X Catalunya, Robert Hernando, i el regidor de L'Hospitalet, Daniel Ordóñez, van participar ahir a la ciutat alemanya de Dresde a la manifestació del grup islamòfob PEGIDA (Patriotes europeus contra la islamització d'Occident), a la que van participar 25.000 persones. Hernando i Ordóñez van aprofitar el desplaçament per contactar amb els líders de PEGIDA per tal d'impulsar a Catalunya i l'Estat espanyol un moviment islamòfob similar que pugui servir a PxC i al Partido X La Libertad (PxL) de palanca de cara les eleccions municipals del mes de maig. 
De fet PxC, debilitada per la crisis derivada de l'expulsió d'Anglada, pel fet que la immigració havia sortit de l'agenda política i per l'evidència que part dels seus votants sembla que anaven cap a Ciutadans i Podemos, creu que l'escenari que s'obre després dels atacs terroristes de París els permetria recuperar-se electoralment i obtenir bons resultats a les properes municipals.
Pegida ha estat creat a Alemayna per Lutz Bachmann, un personatge tèrbol i polèmic de 41 anys, propietari  d'una agència de fotografia i relacions públiques. Bachmann reconeix que ha estat condemnat a tres anys i mig de presó per diversos delictes entre els que hi ha conduir begut, agressions i un robatori. Ignoro si aquest currículum porta records o genera confiança als líders de PxC que van anar a Dresden per conèixer el seu moviment!

De moment, tot i que no ha estat convocada per PxC, des d'un compte de twitter anomenat PECIDO (Patriotas Europeos contra la islamización de Europa) s'ha convocat una concentració a L'Hospitalet de Llobregat pel proper dimecres 28 de gener a la plaça de l'Ajuntament, tot i que podria ser que es modifiqués la convocatòria.


Imatges de la manifestació d'ahir a Dresden on van participar Robert Hernado i Daniel Ordóñez.



ACTUALITZAT!
Unitat contra el Feixisme i el Racisme de L'Hospitalet, el passat dimecres després de comprovar que cap persona o entitat havia demanat o comunicat a l'ajuntament de L'Hospitalet fer un acte a la plaça el dimecres 28 de gener a les 20 hores, va comunicar a l'Ajuntament i reservar la plaça de l'Ajuntament per aquell dia, per fer una concentració a partir de les 19,30 hores. Ja ha fet pública la convocatòria. Així doncs, legalment aquest grup, Pecido, no podrà fer l'acte allà el dia 28.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada