dimarts, 13 de gener del 2015

CITATS A DECLARAR DIJOUS AL JUTJAT DE VIC J.C. FUENTES, NACHO MULLERAS I R HERNANDO PER LES QUERELLES PEL SUPOSAT INTENT DE MATAR JOSEP ANGLADA I LA DIFUSIÓ DE CORREUS PERSONALS ENTRE ANGLADA I MARTA RIERA. L'advocat F Bueno i el suposat fill del Rei van denunciar el suposat complot

El Jutjat  número 2 de Vic ha citat pel proper dijous 15 de gener a partir de les 9,30 del matí al regidor de PxC a Vic, Joan Carles Fuentes, al secretari general de PxC, Robert Hernando, i al regidor d'Olot, Nacho Mulleras, en haver admès a tràmit la querella presentada per Josep Anglada (clica per llegir text complert) per un suposat complot per intentar matar-lo o provocar-li un accident de trànsit el passat 13 de novembre.  Així segons l'advocat Francisco Bueno Celdrán, i el seu client Albert Solà Jiménez, van participar en un dinar on se'ls va proposar un pla, ja ultimat, per tal que convidessin a sopar a Josep Anglada a Tavèrnoles, l'emborratxessin i, quan tornés cap a Vic se li provocaria un accident de trànsit amb un camió conduit per un immigrant. Albert Solà és el suposat fill del rei Juan Carlos I, a qui Bueno li porta la demanda de paternitat contra el monarca.
Fuentes també ha estat citat dijous per declarar per una altra querella -també admesa a tràmit- presentada per Anglada i la regidora vigatana, Marta Riera, per la suposada difusió de correus elèctrònics privats de caire personal o íntim entre ells, ja que quan va ser destituït de la presidència de PxC el passat febrer, la direcció del partit sembla que es van apropiar dels comptes de correu, Facebook i twitter dels dos i posteriorment haurien difós correus personals entre els dos regidors.
Tot i que Anglada ha informat que Fuentes, Hernado i Mulleras han estat imputats, crec que declararan només com a querellats. Anglada i Marta Riera també hauran de declarar i han estat citats a les 9,15.
Nacho Mulleras m'ha manifestat la seva perplexitat pel fet que amb posteriotat de les primeres accions judicials d'Anglada per aquest suposat complot de provocar-li un accident, s'hagi ampliat la querella també contra ell, donat que ell no va ser a la trobada del 27 d'octubre on l'advocat Francesc Bueno diu que es va tramar aquest pla.

S'ha de dir que a part d'aquestes dues querelles, hi ha una dotzena de denúncies i querelles creuades derivades de la destitució de Josep Angalda, l'apropiació o no de diners per part d'Anglada i, fins i tot, una denúncia d'Anglada contra la regidora Pilar Catalán, per un suposat tràfic d'influències amb la Guàrdia Civil per la compra per part de Fuentes d'una pistola de la guerra de Bòsnia i el permís d'armes. 
(Falta ampliar)

Josep Anglada i Joan Carles Fuentes al ple municipal de Vic

Marta Riera i Anglada als jutjats de Vic presentant les querelles

L'Albert Solà (suposat fill de Juan Carlos I) i el seu advocat Fco Bueno, van denunciar el suposat complot per matar Angalda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada