dissabte, 12 d’abril del 2014

FRENTE POR ESPAÑA SUSPÉN LA MANIFESTACIÓ D'AVUI DESPRÉS DE L'AGRESSIÓ AL SEU PORTAVEU


El poc conegut Frente X España, que ja es va manifestar la tarda del 12 d'octubre per Barcelona, ha suspès la manifestació que havia convocat per aquesta tarda, després de l'agressió que ha patit avui mateix el seu portaveu, David C, prop del seu domicili, sembla, a mans d'uns antifeixistes. 
La manifestació "per la unitat d'Espanya" estava autoritzada i havia d'anar des de Via Laietana-Jaume I, fins el carrer Còrsega, on té la seu CiU.
A les 5 de la tarda s'han concentrat una vintena de simpatitzants d'aquest grup amb banderes a la boca de metro de Jaume I, i se'ls hi ha anunciat que a causa d'aquesta agressió, i de les identificacions que estaven els mossos d'esquadra se suspenia.
Personalment considero totalment condemnable, equívoc i contraproduent les agressions físiques, sigui a militants d'ultradreta fetes per atifeixistes, com també condemno, evidentment, les agressions d'ultres vers antifeixistes. 


 Agents de la BRIMO identificant a alguns dels militants de FxE a Via Laietana-Jaume I
 
 

Aquest grup format per una trentena de joves, es va  donar a conèixer el 12 d'octubre en acabar l'acte de Montjuïc de La España en Marcha, que va anunciar des de la tribuna que aquella mateixa tarda es manifestaria des d'Urquinaona fins Pça Espanya.  També es van manifestar fent el mateix itinerari el 16 de novembre i el 22 de desembre. A l'octubre van fer també una concentració davant la Delegació del Govern central del carrer Mallorca, contra l'alliberament de presos d'ETA amb motiu de la sentència sobre la retroactivitat de la doctrina Parot, i en van fer una altra el 6 de novembre davant del consolat grec de Barcelona, en solidaritat amb els dos militants d'Alba Daurada assassinats.


CONVOCATÒRIA D'AVUI
"Convocamos a todo aquel que no este dispuesto a ver como se rompe nuestra gran y corrompida nación por los oscuros intereses de aquellos que venden una mentira tras otra con el único fin de conducir al mundo a la mas pobre decadencia social y económica para enriquecerse aun mas ellos mientras nos esclavizan anulando nos como personas, acabando con todo recurso presente y futuro.

Basta de manipulaciones, basta de caer en su juego de confrontación, el problema no reside en un territorio si no en un terreno, el que hemos de adentrar para acabar con la tiranía que somete día tras día a aquellos que luchamos y tratamos de vivir. La unidad es el principio de todo, la unidad es la fuerza, la unidad es la llave de todo.

Que no os engañen, desde el sur hasta el norte desde el este hasta oeste todos somos hijos del mismo pueblo, todos somos miembros de la misma nación. !ESPAÑA!"


 Fotos de la manifestació de F X E del 12 d'octubre de 2013







1 comentari:

  1. Xavier, mira como Armando se inventa las entrevistas: http://rnv88.blogspot.com.es/2014/04/nuevo-escandalo-de-armando-robles-y.html?m=1

    ResponElimina