dijous, 27 de novembre del 2014

BON VÍDEO DE LA FUNDACIÓ ATLAS D'IGUALADA: "QUAN UN IMMIGRANT DEIXA DE SER-HO?"


La Fundació Sociocultural Atlas d'Igualda, que el passat mes de juny va ser notícia per l'acció de resposta al "recapte d'aliments per la gent de casa" que feia PxC, ha fet un nou vídeo que planteja la pregunta fins quan una persona immigrant s'ha de considerar immigrant, quan una persona immigrant deixa de ser-ho?
Mireu-lo!
Evidentment cadascú (immigrant o no) tindrà la seva resposta resposta.

Clica la imatge per veure el vídeo

Vídeo de l'acció del passat mes de juny

1 comentari:

  1. Un immigrant no deixa de ser immigrant, ja que no deixa mai de ser allò que va ser. És a dir, jo per exemple que visc a Xile (i estimo a Xile amb tot el meu cor i la meva ànima), mai he sentit que deixés de ser català, mai he sentit que deixés de ser el que sóc per esdevenir xilè. I consti que aquí a Xile estic més integrat que molts d'aquests immigrants que tenim a Catalunya: Tinc treball des de que vaig arribar, sóc part de la protectora d'animals de Valparaíso, de grups animalistes, de grups acadèmics... etcètera. Un és el que és i serà sempre el que va ser.

    Jo crec que s'ha d'entendre el món com un lloc lliure i plural. I per tant, s'ha de respectar la diversitat d'aquest món des de el respecte i la tolerància. No amb campanyes d'aquest estil que busquen la negació col·lectiva nacional dels immigrants en pro d'una Catalunya que cada cop és menys catalana.

    Una salutació.

    ResponElimina