dissabte, 15 de novembre del 2014

PRESENTACIÓ A VIC DEL PARTIT INDEPENDENTISTA IDENTITARI ANTIIMMIGRACIÓ SOM, I ACTE ANTIFEIXISTA DE REBUIG

Aquesta tarda tindrà lloc a Vic l'acte de presentació del partit independentista i antiimigració SOM Catalans impulsat per la que va ser candidata de PxC de Manlleu, Ester Gallego, el regidor ex-PxC d'Esparreguera, Sergi Hidalgo, i l'ex Secretari de Relacions Internacionals de PxC, Enric Ravello. SOM no ha fet públic el programa ni els ponents, tot i que sembla que hi podria intervenir un diputat del Vlaams Belang flamenc.

(Actualitzaré l'enllaç al vespre)




Per aquest motiu Unitat Contra el Feixisme i el Racisme d'Osona  i una vintena d'entitats ha convocat una concentració davant el Sucre que continuarà amb una manifestació i concentració a la Plaça Gaudí on hi haurà parlaments de representants d’ICV, ERC, PSC, CUP, CDC, SI, Talcomsom, Òmnium Cultural, ANC, CGT Osona, CCOO, Mares amb Veu, Arran, SEPC i l’Associació de Veïns del Remei, que, junt amb Procés Constituent, donen suport a la jornada.
 En nom dels partits amb representació parlamentària intervindran Lluís Corominas (CDC), Maria Dantas (ERC), Ferran Pedret (PSC), Sara Vilà (ICV) i Nil Puigivila (CUP). Després de l’acte polític hi haurà actuacions musicals i s’acabarà amb un sopar popular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada