dilluns, 17 de novembre del 2014

ES DISSOL EL GRUP DE DEMOCRACIA NACIONAL DE CARDEDEU DESPRÉS DE L'ESPERPENT DEL 9N I QÜESTIONS D'ÀMBIT DOMÈSTIC



 Ana Castillo el passat 12 d'octubre a Montjuïc

 Imatge del grup de Cardedeu amb Manuel Canduela fa tres mesos

El grup de Democracia Nacional de Cardedeu liderat per l'ex PxC, Ana Castillo,  s'ha dissolt. Ana Castillo es postulava, no només com a cap de llista a les properes municipals, sinó com a grup punter de DN a Catalunya. Així va anar de número 10 a la llista de DN a les eleccions europees, i va intervenir el passat 12 d'octubre a l'acte de Montjuïc a l'acte conjunt de DN amb La España en Marcha. Ara encapçalava una campanya per il·legalitzar l'estelada.
Pel 9N va anunciar una sèrie d'accions amb molta gent a Cardedeu que gairebé no es van fer, mentre el seu marit Eduardo L. era detingut aquell dia pels Mossos d'Esquadra quan van demanar el DNI als que eren a la paradeta de DN i va aparèixer un ordre de busca i captura  de la Policia Nacional per ordre d'un jutjat de Santander per un tema, sembla, de violència de gènere amb una anterior parella a la que havia acusat públicament a diversos programes i revistes de ser amant del Conde Lecquio i a qui atribuïa la paternitat del fill que tenien. 

Una estona després de la detenció del seu marit i amb un autocar de patriotes espanyols que havien d'anar a Cardedeu que no va existir, ella responia desencaixada i amb dificultats per articular les frases a les preguntes de TV Cardedeu.  
 

Molta gent de la ultradreta era recelosa d'Ana Castillo pels seus canvis ideològics, en menys d'un anys havia passat del PP i PxC a DN, i de discurs. Es va declarar favorable al dret a decidir i a la consulta, a la que ella votaria no; i fa uns mesos  havia fet una acte on ella signava exemplars de la Constitució espanyola, tal com es veu en el vídeo. 
Des de la direcció de DN es nega que ella hagi estat expulsada, però sembla que ho hauria estat el seu marit. 




4 comentaris:

  1. Es gairebé un Darwin award

    ResponElimina
  2. Aquesta vol ser alcalde???

    ResponElimina
  3. L'entrevista és abans de la detenció. De fet al vídeo es veu com un mosso li demana la documentació al marit mentre li estan fent l'entrevista.

    ResponElimina