dimarts, 25 de febrer de 2020

Demà seran jutjats a Sabadell sis ultres per amenaces, insults i provocacions fetes a les festes del barri de la Concòrdia de Sabadell el 2104

Demà  26 de febrer seran jutjats al Jutjat Penal número 3 de Sabadell  sis ultres vallesans, entre els que hi ha l'ex dirigent del Movimiento Social Republicano (MSR), Alejandro Fernández, que després militaria Plataforma per Catalunya i al Casal Tramuntana, pels incidents, insults, amenaces i intents d'agressió amb llançament d'ampolles, perpetrats la nit  del 30 de maig de 2014 a Sabadell al barri de La Concòrdia que estava en festes. Els altres cinc acusats són Juan N.J,  Raúl S.C, Antonio M. , Albert E.R, i Iván C.Galguns dels qual tenen vincles amb el grup Último Bastión.
Així esl sis acusats acompanyts d'altres ultres no identificats van acudir al parc on actuava el grup Pirat’s Sound Sistema, que té cançons de suport a diferents movimenst socials, i des de terrassa d'un bar haurien estat insultant i amneçant a joves i veïns que havien anat a escoltar l'esmentat grup. I en acabar el concert, segons l'escrit d'acusació, mentre es desmuntava l'escenari el grup d'ultres va agredir a diverses persones amb ampolles de vidre.
Diverses persones van avisar als Mossos d'Esquadra i la mateixa Associació de Veïns de la Concòrdia va interposar una denúncia i s'ha personat com acusació particular.

  

1 comentari:

  1. El 30 de mayo de 2014 Alejandro Fernández era militante de la PxC, no del MSR, sacar una imegen del MSR para exponer este caso es, sencillamente, una forma gratuita e interesada de dar una imagen negativa del MSR. ¿A los militantes del MSR que procedían de organizaciones de la izquierda radical también se les menciona su pasado? Y ya puestos, se podría añadir, para ampliar la noticia que, Alejandro Fernández, fue en varias ocasiones agredido por elementos del independentismo radical, agresiones motivadas únicamente por odio ideológico. De nada.

    ResponElimina