dijous, 13 de febrer del 2020

NOVA CONVOCATÒRIA DE LA ULTRADRETA ESPANYOLISTA DIUMENGE,CONTRA EL TALL DE LA MERIDIANA. També organitzen un autocar per anar a contramanifestar-se a Perpinyà el dissabte 29, dia que s'ha convocat l'acte del Consell per la República amb Puigdemont


La plataforma Catalanes por España, integrada per diferents col·lectius de la ultradreta espanyolista, que s'han manifestat diverses vegades contra els talls de la Meridiana que fan cada dia grups independentistes, convoquen una concentració, sense tallar el trànsit pel proper diumenge a partir de les 17 hores davant l'estació de Renfe de Sant Andreu-Fabra i Puig, just al costat d'on es talla cada tarda el carrer.
Com a resposta col·lectius antifeixistes han convocat a concentra-se a les 4 de la tarda.
És un fet que una part important de l'independentisme discrepa de mantenir aquest tall diari de la via d'entrada i sortida de Barcelona, i per això es van deixar de fer els talls de carrers i carreteres contra la sentència del Procés. Però molta gent prefereix callar i no s'atreveix a criticar-ho o dir que ara ja no aporta res positiu pels presos. Altres partits no independentistes però favorables a una solució al conflicte i per la llibertat dels presos també callen. I llavors, en deixar-se aquest espai buit, és la ultradreta qui l'ocupa i el monopolitza.  
Ara caldrà veure si els Mossos o la gendarmeria francesa permeten que el bus arribi a Perpinyà per evitar que hi hagi algun incent o agressió.







Fotos. Xavier Rius Sant




Aquests grup també convoquen a contramanifestar-se el dia 29 a Perpinyà on es farà l'acte del Consell per la República amb el suport d'Omnium i l'ANC en el que intervindrà Puigdemont

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada