dijous, 14 d’abril del 2022

Pedro Chaparro, Secretari General de Democracia Nacional, condemnat per Blanquerna, que entrà a presó el 14 de març, obté el 3r grau amb permisos cap de setmana. De moment encara no pot sortir per treballar. Dels 8 que compleixen presó, tots menys Íñigo Pérez de Herrasti que té antecedents per terrorisme, han obtingut els beneficis penitenciaris en menys d'un mes.

 

Pedro Chaparro en el judici, girant-se enrera

Des d'aquest Dijous Sant, Pedro Chaparro, Secretari General de Democracia Nacional, condmenat a 2 anys i 7 mesos per l'atac de Blanquerna, que va entrar a la presó Madrid-1 d'Alcalá Meco el 14 de març, té ja el tercer grau penitenciari, podent sortir els caps de setmana. De moment post sortir per motius de conciliació familiar des de divendres per la tarda fins dilluns a primera hora del matí i també els altres dies festius. De moment encara no té condedit el permis per sortir els dies feiners a treballar. 

Dels 14 condemnats 8 compleixen ja la condemna de dos anys y set o nou mesos, cinc han demanat ajornar-ho a que el Tribunal Suprem faci l'informe sobre la petició d'indult, que pels demés ha sigut negatiu, i un, Juan Luis López García de La Falange està fugit.  Els altres sis que tenen tercer grau són Tomás Bor, ex militant de Falange; José Pedro Cruz, ex militant de Falange, ara membre de Vox; Javier marcos, de desaparegut Nudo Patriota Español; Manuel Andrino, Jefe Nacional de La Falange-FE, Jesús Fernando Fernández (condemant a dos anys i nou mesos, dos més que la resta) i Sergio Reguilón també  de Falange.

L'únic que de moment no ha aconseguit tercer grau és l'ex militant d'Alianza Nacional, Íñigo Pérez de Herrasti, que té antecedent per terrorisme en havere stat condemnat a 14 anys de presó per l'intent d'atemptat amb còctels molotov l'any 2000 contra un autocar on viatjaven familiars de presos d'ETA a Madrid 

                   




 Clica per veure vídeo al Telenotícies

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada