dimarts, 11 de març del 2014

AVANÇA LA DENÚNCIA CAP ANGLADA PER ÚS INDEGUT DE DINERS DE PxC DE VIC

 
 Joan Carles Fuentes

Aquest matí els regidors de Plataforma X Catalunya a Vic, Joan Carles Fuentes, Pilar Catalán i Cristina Gayoso han comparegut al Jutjat número 4 de Vic com testimonis i perjudicats per declarar, ratificar i ampliar dades de la denúncia que van posar contra Josep Anglada per presumptes delictes de apropiació indeguda i administració deslleial dels 32.000€ desapareguts del comte del Grup municipal de Vic, dels 1.400€ de la caldera de la Marta Riera i de altres 39.714€ desapareguts sense explicació. 
  
La desaparició de 32.000 euros la nit de l'11 de febrer, quan Anglada va saber que el volien destituir de portaveu del grup municipal, va ser detallada pels tres regidors el passat dilluns dia 3 de març, a la roda de premsa prèvia al Ple municipal. Segons Anglada, com es veu al vídeo de sota, s'haurien retornat després, una part al compte de PxC de Vic i l'altra al de Manresa. 
Els regidors Cristina Gayoso, Joan Carles Fuentes i Pilar Catalán, mostrant el detall del moviment bancari pel que es va pagar amb diners del Grup Municipal, la caldera de la regidora Marta Riera. Uns diners que segons Anglada van ser només un préstec.
  Escolta al vídeo la versió d'Anglada sobre els 32.000 euros, el Mercedes i la caldera de la regidora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada