diumenge, 22 de març del 2015

MOLTA PARTICIPACIÓ A LA CONSULTA SOBRE LA COMARCA DEL MOIANÈS. RESULTATS: EL SÍ GUANYA A TOTS ELS POBLES AMB 4.147 SÍ, 841 NO, I EL 47,37% DE PARTICIPACIÓ

RESULTATS: EL SÍ GUANYA A TOTS ELS POBLES AMB 4.147 SÍ, 841 NO, I EL 47,37% DE PARTICIPACIÓ (Clica aquí per anar als resultats)




Imatge de les votacions d'aquesta tarda a Moià


(Clica aquí per anar als resultats)
Imatge d'un dels actes informatius a Moià
Avui està havent-hi molta participació la consulta popular sobre si el Moianès ha de ser o no comarca. Els ciutadans de Castellterçol, Castellcir, Sant Quirze Safaja, Calders, Monistrol de Calders, Santa Maria d'Oló, l'Estany, Granera i Collsuspina estan convocats demà a les urnes per decidir si es volen constituir-se com a comarca . El procés no és vinculant, però hi ha el compromís del Govern que si guanya el sí, es tirarà endavant. l'alcalde de Moià, Dionís Guiteras confia que el resultat serà "irrefutable". Actualment, els municipis estan distribuïts en tres comarques: Bages, Osona i Vallès Oriental. I un cop celebrada la consulta els plens muncipals de cada ajuntament haurà d'aprovar si vol o no formar part de la nova comarca que haurà de tenir continuïtat territorial i podria passar que Granera digui que sí, però Castellterçol que no, trencant la continuïtat física de la comarca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada