dimarts, 3 de març del 2015

EL JUTGE MANTÉ LA IMPUTACIÓ D'HERNANDO, FUENTES I MULLERAS PER LA CONSPIRACIÓ PER PROVOCAR UN ACCIDENT I LESIONS A ANGLADA, MANTÉ L'ORDRE D'ALLUNYAMENT VERS L'ADVOCAT F. BUENO, PERÒ LA SUSPÈN VERS ANGLADA. La Guàrdia Urbana intervé a les oficines municipals per separar a les regidores M Riera i P catalán que es barallen físicament.

El titular del Jutjat d'Instrucció número 2 de Vic, amb data d'ahir, dia 2 de març, ha desestimat el recurs de reforma contra la imputació del Secretari General de Plataforma X Catalunya, Robert Hernando, el regidor de Vic, Joan Carles Fuentes, i el d'Olot, Nacho Mulleras, per uns presumptes delictes de conspiració per atemptar contra càrrec públic i per causar lesions, tipificats en els articles 553 i 151 del Codi Penal, en tornar a considerar que de les gravacions i whatsapps aportats per l'advocat Francesc Bueno es desprenen indicis racionals que els imputats volien provocar un accident de trànsit a Anglada després d'un dinar en el que se l'havia d'emborratxar, i col·lisionaria amb un camió que l'esperaria a tal efecte. Així doncs els procediment judicial continua i les imputacions continuen.
El jutge sí que ha acceptat suspendre l'ordre d'allunyament dels tres dirigents de PxC vers Anglada, en no haver-se produït cap incident en el mes que ha estat vigent, en el que, amb presència policial, sí que Fuentes i Anglada han coincidit en els plens i reunions de l'ajuntament. Però ha rebutjat suspendre l'ordre d'allunyament i comunicació dels tres vers l'advocat Francesc Bueno, donat que és qui va denunciar els fets i podria patir represàlies. L'auto del jutge rebutja les al·legacions que, Bueno en passar a Anglada i a la policia les gravacions i whatapps amb Hernando, Fuentes i Mulleras hagi trencat el secret professional d'un advocat vers els seus clients, donat que considera que Bueno no actuava com a lletrat, sinó com a simpatitzant de PxC.

D'altra banda J Carles Fuentes posa en dubte que hi hagi realment ordre d'allunyament d'ells tres cap a Fc Bueno, donat que si bé  consta a l´auto del 26 de gener al Fonament Jurídic número 7, no queda clar a la part final o dispositiva. 
Joan Carles Fuentes i Nacho Mulleras sortint dels jutjas de Vic el passat 26 de gener
El Secretari General de PxC, Robert Hernando, en una recollida d'aliments per la gent de casa


S'ha de dir que en el laberint de denúncies creuades entre Josep Anglada i la direcció que el va destituir, el regidor Joan Carles Fuentes haurà de declarar com a imputat el 3 d'abril al Jutjat número 3 de Vic que l'ha imputat per tinença d'armes. Anglada també haurà de declarar en un altre jutjat per la suposada apropiació de diners de PxC amb els que, dos mesos abans de la seva destitució, s'hauria comprat un Mercedes d'alta gama.

BARALLA A LES OFICINES MUNICIPALS ENTRE MARTA RIERA I PILAR CATALÁN
D'altra banda, avui dimarts, s'ha produït una baralla amb contacte físic entre la regidora ex-PxC, Marta Riera i la de PxC, Pilar Catalán, quan Riera ha anat als despatxos municipals de la Casa Bojons, on PxC té el despatx, a recollir unes cadires que Riera reivindicava com a pròpies. Sembla que Catalán li ha negat l'entrada i hi ha hagut contacte físic i insults, havent d'intervenir la Guàrdia Urbana. El judici de faltes per aquests fets se celebrarà la propera setamana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada