dilluns, 2 de març del 2015

DEMOCRACIA NACIONAL I PxC CONVOQUEN ACTES ISLAMÒFOBS PENSANT EN LES ELECCIONS MUNICIPALS. DN s'avança i convoca al marge de PEGIDA i PxC



Si fa uns dies informava  que el moviment PEGIDA (Patriotas Europeos contra la Islamización de Occidente) impulsat, sembla per PxC, convoca una manifestació islamòfoba pel dimecres dia 11 de març a L'Hospitalet de Llobregat, Democracia Nacional, s'ha avançat i en convoca una altra en solitari pel proper dissabte a la tarda, davant la Monumental de Barcelona, on s'ha fet córrer el rumor que es vol convertir en mesquita.   

Tant PxC, com el seu soci espanyol PxL, com la resta de partits ultres estan intentant recuperar protagonisme mediàtic de cara a les eleccions muncipals aprofitant el moviment islamòfob.
Imatge de la nova Mesa Nacional de DN, nomenada en el congrés del passat dissabte
Convocatòria de PEGIDA pel dia 11, a la que dóna suport PxC
El Secretari General de PxC, Robert Hernando, i el regidor de l'Hospitalet, Daniel Ordóñez, fa set setmanes a la manifestació de PEGIDA a Dresden on van contactar amb els seus dirigents per implantar el moviment a Catalunya i Espanya.
Unitat contra el Feixisme convoca a contramanifestar-se dimecres dia 11 a L'Hospitalet encerclant la concentració islamòfoba, tal com s'ha fet a algunes ciutats alemanyes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada