dissabte, 7 de març del 2015

CONCENTRACIÓ DE DEMOCRACIA NACIONAL A LA MONUMENTAL CONTRA EL FALS RUMOR QUE ES CONVERTIRÀ EN MESQUITA. Es canvia el lloc de l'acte islamòfob de dimecres a L'Hospitalet



Una quarantena de militants de Democracia Nacional s'han concentrat aquesta tarda davant la plaça de toros de la monumental de Barcelona contra "la islamització d'Europa" i la suposada mesquita que la ultradreta diu que es vol fer a la Monumental.Concentració que DN ha organitzat avançant-se quatre dies a la que convoca PEGIDA i PxC pel dimecres a L'Hospitalet.
Els concentrats han fets crits com "España cristiana y no musulmana", "Carlos Palomino, devuelve el cuchillo" o "La inmigración, destruye la nación", i un dipositiu de la Brigada Mòbil dels mossos els ha separat d'un grup superior, potser un centenar, d'antifeixistes, crec militants d'Arran i altres grups independentistes i antifeixistes.
No hi eren presents ni Manuel Canduela, que fou reelegit president de DN en el congrés del dissabte passat, ni Pedro Chaparro, que aquests últims anys ha estat molt present a Barcelona. 
S'ha de dir que la concentració de dimecres a L'Hospitalet del moviment PEGIDA (Patriotas Europeos contra la Islamización de Occidente) impulsat, sembla per PxC no es farà a la Plaça de l'Ajuntament, sinó a la Rambla de la Marina amb Avinguda Carrilet. Unitat Contra el Feixisme ha cridat a contramanifestar-se i encerclar l'acte islamòfob.
 La BRIMO ha impedit que els antifeixistes s'apropessin als ultres de DN (Foto: Bertran Cazorla)

Un dirigent de Democracia Nacional Jovén fa el seu parlament contra la immigració, l'islam i la suposada mesquita. (Foto: DNJ)


L'ORIGEN DEL RUMOR: 

Publicat al blog el 25 de juny de 2014 

 PxC, PP, ALGUN MUSULMÀ INGENU, LA NECESSITAT DE BALAÑÁ DE TROBAT UN ÚS, I LA FALSA MESQUITA DE LA MONUMENTAL

Segons el llibre de Pilar Rahola, "La República Islàmica d'Espanya" la mesquita integrista més gran d'Europa és la mesquita Tablig de Londres que ocupa (o ocuparà, donat que crec que no s'ha acabat de construir tot el projecte i equipaments) l'espai de 750.000 mestres quadrats, unes 8 illes de l'Eixample barcelonès.
Ara fa tres anys i mig, poc abans de les eleccions municipals, partint del fet cert que l'ajuntament de Salt (PSC-ERC) havia fet un informe de compatibilitat urbanística d'un solar de 950 metres quadrats que les associacions islàmiques anaven a comprar per fer-hi una mesquita de 600 metres quadrats (es a dir un terreny de 20 x 30 metres), Plataforma x Catalunya va difondre  una notícia falsa, feta manipulant l'edició d'un diari, en la que es deia que l'ajuntament de Salt havia autoritzat la mesquita salafista més gran d'Europa.  
Aquesta mentida va ser sacsejada hàbilment per PxC que recollia signatures al carrer contra la mesquita "més gran d'Europa" i durant la campanya electoral es va anar penjant innocentment diverses vegades al Facebook del cap de l'oposició i ara alcalde d'UDC, Jaume Torramadé, i de diversos membres de la llista de CiU, sense que el candidat de CiU, ni l'actual regidora de convivència, es molestessin en retirar la notícia falsa del seus Facebooks.  
Quatre mesos més tard, aprofitant l´última cursa de braus de la Monumental de Barcelona, Josep Anglada va anar a la plaça barcelonina i va repartir un  full on deia "Prohíben los toros para traernos los moros" En el full que repartien, on es barrejaven retalls de diaris i textos fets per PxC, deien que Xavier Trias havia negociat amb l'emir de Dubai convertir la plaça en una mesquita. Tot era fals, però es va obrir la polèmica i la mentida va córrer. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada