dimecres, 22 d’abril del 2015

QUATRE LLISTES XENÒFOBES A VIC: PxC (Fuentes), P VIGATANA (Anglada), SOM CATALANS (Gallego) i PDXC, LA SIGLA QUE VA CREAR ANGLADA FA MIG ANY. PxC potencia la candidatura de Terrassa amb històrics de la ultradreta. TOTES LES LLISTES ULTRES O IDENTITÀRIES DE TOT L'ESTAT (actualitzat). Barranco es torna a presentar per VD a St Just D

(Actualitzat amb totres les llistes ultres, identitàries social-populistes, xenòfobes i/o antiimmigració o islamòfobes, pedent de la publicació de llistes definitives el dia 27)
La divisió en tres candidatures a Vic del vot xenòfoob, islamòfob o "per un millor control de la immigració" i en favor de "Primer els de casa", sorgides de Plataforma X Catalunya després de l'expulsió de Josep Anglada, ja feia pensar que en el proper consistori serà molt diferent de l'actual, en el que PxC va ser ara fa quatre anys la segona força política, amb sis regidors. Però la publicació avui al Butlletí de la Província de Barcelona el llistat de les candidatures presentades, ha portat la sorpresa que també s'hi presenta Plataforma Democràtica X Catalunya (PDxC), sigla impulsada per Josep Anglada després de la seva expulsió de PxC, i amb la que va trencar fa dos mesos. 
Aquesta nova sigla era impulsada per Anglada, però hi constaven com a responsables Joan Manel Mensa, Jaume Ferrerons i la seva filla, donat que Anglada no volia apareixer com a dirigent de PDxC mentre encara aspirés a recuperar judicialment el control de PxC. Però fa dos mesos Jaume Ferrerons va trencar amb Josep Anglada i dies més tard es va constatar que el polític vigatà havia perdut el control d'aquest nou partit.   Llavors Anglada va anunciar que es presentaria com Plataforma Vigata, sigla anterior a la creació de PxC.  Sorprenentment a la web del Ministeri de l'Interior, en el registre de partits, encara apareix avui el mail i el telèfon de Josep Anglada com els oficials de PDxC.

 JAUME FERRERONS (exPxC i vinculat a PDxC) ES PRESENTA a FIGUERES PER IZQUIERDA NACIONAL DE LOS TRABAJADORES
L'esperpent de les candidatures sortides de PxC a Vic té una altra candidatura, la de Jaume Farrerons i la seva Izquierda Nacional de los Trabajadores (INTRA), que es presenta a Figueres, amb Farrerons de cap de llista.
Anglada entre J Mensa i J Ferrerons, fa nou mesos quan aquests van crear la nova sigla. Ara aniran a llistes separades.
 Joan Manel Mensa, cap de llista a Vic de PDxC
Ester Gallego, cap de llista per SOM Catalans a Vic
Joan Carles Fuentes, en primer terme, cap de llista de PxC a Vic

Josep Anglada i Marta Riera, encapçalen la llista de Plataforma Vigatana

Així doncs a Vic, quatre de les dotze candidatures que s'hi presenten són ultres, identitàries, islamòfobes o antiimigració:

Josep Anglada i la regidora Marta Riera encapçalen de Plataforma Vigatana; Joan Carles Fuentes, Artur Roselló i la regidora Cristina Gayoso la de PxC (llista a la que no s'hi presenta la regidora Pilar Catalán), Ester Gallego i Carles Morillo la islamófoba i contraria a la immigració i independentista, SOM Catalans (que va fer el seu congrés dissabte passat a Barcelona amb la presència de Filip Dewinter), i Plataforma Democràtica X Catalunya, encapçalada Ester Gallego i Carles Morillo.

PxC: DANI ORDÓÑEZ I JUAN GÓMEZ MONTERO REPETEIXEN A L'HOSPITALET I ST COLOMA 
Sense pretendre analitzar ara les 80 llistes de PxC i les dels altres grups ultres i/o antiimigració, destaca que a L'Hospitalet torna a encapçalar la llista el regidor Daniel Ordóñez i que, en canvi no s'hi presenta, l'ara número dos i regidor Alberto Sánchez, impulsor del Casal Tramuntana.  
A Santa Coloma de Gramenet on PxC va obtenir 3 regidors, hi hi havia un seient vacant des de fa més de dos anys, encapçala la llista el polèmic regidor Juan Gómez Montero, que va anar número 2 fa quatre anys i era portaveu del grup municipal des de la dimissió del cap de llista Sergio Palomo.  

CARLOS FRANCISOUD I ALBERT PERCICAS DE 2 I 3 A LA LLISTA DE TERRASSA, DARRERA DEL REGIDOR D'ABRERA, XAVIER BAZÁN
A una de les ciutats on el 2011 PxC no va entrar el 2011 i on PxC està fent més campanya els últims mesos és Terrassa i que ha estat notícia per situacions conflictives a alguns barris com Ca'N Anglada, s'hi presenta de cap de llista el regidor d'Abrera Xavier Bazán. De número dos i va el fins ara cap de PxC de Badalona, Carlos Francisoud, que fa anys va estar empresonat condemnat per terrorisme per pertànyer a Milicia Catalana i fou acusat de posar bombes a bars gais, llibreries catalanistes, seus de partits independentistes i clíniques avortistes. Des de PxC sempre s'ha dit que allò pertany al passat i ja va complir la condemna.  El número 3 per Terrassa és l'actual regidor de Manresa Albert Pericas, conegut a la capital del Bages per les trifulques del seu temps de cap rapat ultra.
A Sabadell no fan llista, i el conegut militant Alberto Fernández (ex MSR) va a la llista de Barberà del Vallès.  
A Salt, on on PxC va perdre els tres regidors obtinguts el 2011, encapçalen la llista de Plataforma Sergi Farbri i Sergi Concepción. S'ha de dir que tot i que al llista del PSC i ha de número 5, Mohammed Houri, impulsor de diverses associacions i director d'una sucursal bancaria a Salt, i de número 4 la regidora d'origen sirià, Soumaya Wáez, una vintena de veïns d'origen magribí han presentat una candidatura pròpia, fet que crec que serà contraproduent i beneciarà sense cap mena de dubte a PxC.
S'h de dir que finalmet els imputats per l'atac a Blanquerna a Madrid, no encapçalen la candidatura de Coalición Nacional-Democracia Nacional a Barcelona, sinó que ho fan a Madrid. 

TOTES LES CANDIDATURES DE PxC:
Fan llistes a  Calella de la Costa, Barcelona, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Canovelles, Les Franqueses del Vallès, Mollet del Vallès, Vilanova del Vallès, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Gavà, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Cabrera d'Anoia, Calaf, Igualada, Òdena, Piera, Rubió, Santa Margarida de Montbui, Vilanova del Camí, Manresa, Sant Fruitós de Bages, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Vicenç de Castellet, Argentona, Mataró, Premià de Mar, Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Montcada i Reixac, Polinyà, Ripollet, Santa Perpètua de Mogoda, Abrera, Esparreguera, Esplugues de Llobregat, Martorell, Sant Andreu de la Barca, Sant Vicenç dels Horts, Olesa de Montserrat, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Terrassa, Manlleu, Roda de Ter, Sant Vicenç de Torelló, Torelló y Vic.
Província de Girona: Sant Miquel de Fluvià, Salt, Palafrugell, Torroella de Montgrí, Olot, Sant Joan les Fonts, Ripoll, Caldes de Malavella, Vidreres y Santa Coloma de Farners.
Província de Lleida: Bellpuig, Cervera, Sant Martí de Riucorb, Tàrrega, Vilanova de Bellpuig, Solsona, Fondarella, Mollerussa, Sidamon y Vila-sana.
Provincia de Tarragona: Amposta, La Sénia, Roquetes, Tortosa, Calafell, Reus,  El Vendrell y Santa Oliva.



PARTIDO X LA LIBERTAD (PxL)
El Partido X La Libertad (PxL) socis espanyols de PxC, força presidida per l'advocat de Manos Limpias (i expresident de CEDADE), José M Ruiz Puerta es presenten a:Portugalete (Vizcaya), Castellar de la Frontera (Cádiz), Algarrobo (Málaga), San Juan de Aznalfarache (Sevilla), Los Barrios de Bureba (Burgos), Briviesca (Burgos), Belorado (Burgos), Villarcayo de Merindad de Castilla la Vieja (Burgos), Almendralejo (Badajoz), Torrejón de Ardoz (Madrid), Valdeavero (Madrid), San Sebastián de los Reyes (Madrid), Parla (Madrid), Alpedrete (Madrid), Collado Villalba (Madrid), Galapagar (Madrid), Nava (Asturias), Alfoz de Lloredo (Cantabria) i Polanco (Cantabria). A les autonòmiques de Castilla y León es presenten per Burgos. 


 MOVIMIENTO SOCIAL REPUBLICANO
EL MSR presenta llista al municipi de Riudarenes, a la comarca de la Selva. També a Torrent (Valencia), Zaragoza, Algete (Madrid), Laviana (Asturies) i San Roque de Riomiera (Cantabria). Es presenta a les autonómicas a Asturies  i la província de València.
No es presenten a Heras de Ayuso (Guadalajara), únic municipi on tenen un regidor actualment.

ESPAÑA 2000
 España 2000 es presenta a les autonòmiques de Valencia, Castelló, Alacante, Madrid i Canarias.
 A les municipals es presenta a: Castelló, Toledo, Valencia, Alcalá de Henares, Meco, Torrelaguna, San Fernando de Henares, Santos de la Humosa, Velilla de San Antonio, Camarma de Esteruelas, a Orihuela, Onda, Burriana, Villarreal, Massamagrell, Catarroja, Sollana, Silla, Manises, Xirivella, Estivella, Dos Aguas, Albal, Liria, San Antoni de Benageber, Alacuas i Torrent.
També a  les autonòmiques a les tres províncies valencianes, a Madrid i la illa de Gran Canària.


LA ESPAÑA EN MARCHA (AN-FE-NPE) I DEMOCRACIA NACIONAL, SEPARATS O COM COALICIÓN NACIONAL


DN: El Casar (Guadalajara), Mejorada (Toledo), Castellón, Benicarló (Castellón), Huelva, León, Cuenca de Campos (Valladolid), Peñafiel (Valladolid), Valladolid, Tortosa (Tarragona) y Alcantarilla (Murcia). Així mateix es presenten a les autonómiques de Castilla y León per León.

-La Coalición Nacional (Suma de DN + La España en Marcha): Barcelona, Madrid i Santander. I a les autonòmiques de la Comunidad Valenciana per les 3 provincies, la Comunidad de Madrid i Cantabria.

-LEM (La España en Marcha): Santo Domingo-Caudilla (Toledo), Toledo, Alicante, Monforte del Cid (Alicante), Vila-real (Castellón), Loeches (Madrid), Belmonte de Tajo (Madrid), Colmenar Viejo (Madrid), Pozuelo de Alarcón (Madrid), San Martín de Valdeiglesias (Madrid) y Alpedrete (Madrid). Es presenten  a las autonómiques murcianes per 2 circunscripcion, la 1ª (La de Lorca) i la 5ª (La del Altiplano formada per Yecla i Jumilla). 


SOLUCIONA es presenta a l'alcaldia de Màlaga amb el director d'Alerta Digital, Armando Robles de cap de llista

ALTERNATIVA ESPAÑOLA (AES)
AES: a les municipalsde Villanueva de la Condesa (Valladolid), Las Labores (Ciudad Real), Madrid, San Sebastián de los Reyes (Madrid) i Bárcena de Pie de Concha (Cantabria). A les autonòmiques de Madrid.

PABLO BARRANCO, EX VOX I EX PXC, ES TORNA A PRESENTAR PER VIA DEMOCRÀTICA

Pablo Barranco, ex Secretari General de PxC, que va crear Via Democrática (VD) ara fa quatre anys, sent escollit regidor a St Just Desvern, i el maig de 2014 va anar a la llista de VOX a les europees, després de tenir el seu partit, Vía Democrática, mort dos anys, es torna a presentar a les eleccions municipals a Sant Just Desvern per VD.
Pablo Barranco, a la dreta de la imatge, a l'acte de tancament de campanya de VOX a Catalunya ara fa un any. Ara ha ressucitat el seu partit VD

ALTRES FALANGES
Falange Auténtica, a Cieza (Murcia).

Movimiento Falangista de España, a Santoña (Cantabria).

Falange Española de las JONS: Belvís de la Jara (Toledo), Alicante, Vinaroz (Castelló), Benetússer (València), Almería, Baza (Granada), Granada, Cártama (Málaga), Sevilla, Villanueva del Ariscal (Sevilla), Sotalbo (Ávila), Tornadizos de Ávila (Ávila), Boadilla del Camino (Palencia), Palencia, Valladolid, Barcelona, Ortigueira (La Coruña), San Martín de la Vega (Madrid), i  Madrid. A les autonómiques es presenten per les 3 províncies valencianas, la Comunidad de Madrid, la circunscripció oriental d'Asturias i les provincies castellanes d'Ávila, Palencia, Segovia i Valladolid.


 RESULTADOS DE LAS ELECCIONES EUROPEAS DE MAYO DE 2014

FE JONS                                                                                      21.577  votos 
(10.031 votos en 2009)
Impulso Social (AES+Familia y Vida + Com Trad Carlista)    17.774 votos
(Alternativa Española AES 19.583 en 2009. Familia yVida 10.456 en 2009)
         
LEM     (AN+MCE+NPE+FE)                                              16.879 votos
Democracia Nacional (DN)                                                    12.904 votos. (9.950 en 2009)
Movimiento Social Republicano (MSR)                                 8.875 votos.  (6.009 en 2009)

4 comentaris:

  1. E2000 crecerá en la Comunidad Valenciana; igual no en número de concejales por el efecto ciudadanos/podemos, sí en las autonómicas.

    Se presentan por cuarta vez consecutiva a las autonómicas (2003, 2007, 2011 y 2015) en las tres provincias.

    Se presentan en las locales en veinte municipios de Castellón, Valencia y Alicante.

    Entre otros sitios, intentarán repetir donde tienen ediles como Dos Aguas (1), Onda (1) y Silla (2). Estas dos últimas localidades de más de 20.000 habitantes.

    Pueden parecer pocas localidades, pero la mayoría son de más de 20.000 habitantes (además de Onda y Silla, hay varios ejemplos más, como Torrent donde en 2011 rozaron el 3 de los votos).

    ResponElimina
  2. Al ayuntamiento de Barcelona, yo no tengo dudas, mi voto para LA COALICIÓN NACIONAL.

    Unidad de España - Justicia Social - Prioridad Nacional - Municipalismo.

    ResponElimina
  3. Hola!
    He vist candidatura de Via Democràtica a Barcelona ciutat. Potser VD ha presentat més llistes a part d'aquestes dos -?-.

    Una salutació.

    ResponElimina
  4. Vía Democrática no es presenta a la ciutat de Barcelona

    ResponElimina