dijous, 17 de novembre del 2011

INGRESSA A LA MODEL EL REGIDOR DE PxC DE VIC, J. M PARÉ, PER APROPIACIÓ INDEGUDA DE 53.000 EUROS

El regidor de PxC de Vic, Josep M Paré ha ingressat aquest matí a la presó Model de Barcelona, després de ser detingut ahir pels mossos d'esquadra en acabar el mitimg de PxC a Vic. El motiu seria no haver retornat 53.000 euros que s'hauria apropiat d'una home de nacionalitat andorrana amb qui hauria mantingut una relació. Per aquesta apropiació indeguda va ser condemnat l'any 2009 a un any de presó i a retornar els diners. En no tornar-los, després de diversos requeriments s'ha dictat el seu ingrés a la presó. Text sentència, clica aquí
Paré, enginyer aeronaútic, antic militant del PP, té la nacionlitat espanyola, l'andorrana i targeta de residència indefinida (com immigrant) als Estats Units. Va entrar a PxC ara fa cinc anys en deure un favor a Josep Anglada que va facilitar amb una sèrie de gestions, que el llavors alcalde de Vic, Jacint Codina (UDC), aconseguís un lloc a la residència pel seu pare que s'havia trencat el maluc. De talant cult i dialogant, la passada legislatura havia manifestat a diversos regidors d'altres partits i a mi mateix que plegaria de regidor, donat que ell, que havia estat immigrant als Estats Units, no compartia el discurs d'Anglada. No obstant va continuar,  va estar a la candidatura de PxC a les eleccions catalanes, i va tornar a anar de nº 4 a la llista de PxC a les municipals de maig, sortint de nou regidor. L´últim any i mig va estar llargues temporades de baixa laboral per depressió i gairebé no intervenia en els plens de Vic. 
   D'altra banda per demà està previst que el Jutjat Penal de Manresa dicti sentència per la falsa octaveta que va repartir PxC a Vic, i per la que van se jutjats Anglada i l'ex regidor Juan Carles Fuentes -que  ara no és regidor, però anava de 6 a la llista de Vic i hauria de substituir a Paré.  És probable que, per no interferir en el procés electoral, la sentència s'ajorni a dilluns. I aquest dijous Anglada serà jutjat a Vic per la denúncia de maltractaments que li ha posat el seu fill.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada