dimarts, 10 de setembre del 2013

ACTES DE L'EXTREMADRETA PER DEMÀ 11-S. MSR AL TIMB DEL BRUC, ANGLADA A R CASANOVA, I MOV CÍVIC 12-0 ANAR A MISSA A SGD FAMÍLIA A LES 17H



L'ofrena floral a l'estatua del Timbaler del Bruc de Barcelona (Balmes, Pàdua, Copérnico) a les 12 hores, convocada pel Movimiento Social Republicano (MSR) sembla que serà l'únic acte autoritzat de l'extremadreta espanyolista. Segons el MSR l'acte, que no coincideix amb la Via Catalana, ha estat autoritzat.

 El MSR va iniciar fa uns mesos la campanya "L'única retallada l'estelada" (clica), lema que PxC ha copiat o imitat fa uns dies, després d'uns mesos en els que el seu president, Josep Anglada, havia votat a Vic mocions sobiranistes, com la del maig per tal d'eliminar la Delegació i Subdelegacions del govern espanyol a Catalunya, i arxivar els expedients sancionadors oberts a alcaldes per posar l'estelada en lloc de la bandera espanyola (clica), fet que va indignar als socis o amics de PxC de fora de Catalunya de Partido X La Libertad. 

 Aquest fets han coincidit amb la polèmica que s'ha viscut a PxC, després que el Secretari General, Robert Hernando fes un twit comparant els participants a la cadena humana amb nines inflable de sexshop. Twitt va indignar al Secretari de Relacions Nacionals i Internacionals de PxC, el valencià Enric Ravello,  que va demanar a Anglada que desautoritzés al Secretari General, cosa que no va fer.





Plataforma X Catalunya ha convocat (clica) als militants i simpatitzants a partipar a l'ofrena floral al monument de Rafel Casanova de demà a les 9,30 del matí:
"Considerem molt important per al nostre projecte que siguem capaços de presentar una bona comitiva el pròxim 11 de setembre a Barcelona, que siguem com més persones millor i de totes les edats per demostrar que el nostre projecte està més viu que mai, és ferm, valent i plural, per dipositar tots junts i units l'escut del nostre partit als peus del monument a Casanova  (...) És demana anar ben vestit, no es pot anar amb pantalons curts, xancletes o gorra."

A la vegada Anglada ha tuitejat el vídeo d'una descendent de Rafel Casanova que diu que Casanova era un patriota espanyol i nega la història com s'ha conegut fins ara.

                   
Vídeo tuitejat per Josep Anglada segons el qual Casanova era patriota espanyol:
Data de publicació: 09/09/2013
"Pilar Paloma de Casanova y Barón, descendiente de Rafael de Casanova, habla de su antepasado y reivindica su "patriotismo" y "españolidad" frente a los que quieren "adulterar la Historia". Un documento exclusivo de la Fundación DENAES".

També farà ofrena a Rafel Casanova el partit creat per l'ex cap de llista de PxC a Vilanova i la Geltrú, Gerard Bellata, sota la sigla Catalunya Desperta Ja!, partit legalitzat, si bé Bellalta ara ha creat l'encara no legalitzat Partit Espanyol de Catalunya

PROHIBIDA LA CONTRACADENA DEL MOVIMENT CÍVIC 12-0, PERÒ CONVOQUEN A ANAR A MISSA DE 5 A LA SAGRADA FAMÍLIA

 D'altra banda el Moviment Cívic 12 d'Octubre, que havia convocat una contracadena humana per l'espanyolitat de Catalunya a la Sagrada Família, donat que se li ha prohibit que la seva acció coincidís en el mateix espai de la Via Catalana, i havia perdut el suport del PP i Ciutadans, després de rebutjar la ubicació que havia proposat la Conselleria d'Interior, convoca a sumar-se a altres actes espanyolistes i a anar a missa a les 17 hores a la Sagrada Família, cosa per la que no cal demanar permís
 Respecte el Movíment Cívic 12-O hi opinions dispars sobre si se'l pot considerar o no d'extremadreta. Jo el qualificaria senzillament com un moviment espanyolista centralista divers contrari tant al dret a decidir, a la idependència, i a la reforma federal o conferderal de l'Estat espanyol

.

Nota informativa sobre la manifestación de la diada.

La Junta Directiva del Moviment Civic 12-O en la reunión de ayer día 27 de Agosto, acordó denunciar públicamente la actuación del Consejero de la Generalidad Sr. Espadaler, en relación con las manifestaciones que se están organizando en torno a la Diada del 11 de Septiembre:
1.- No es aceptable democráticamente, que quien ha de ser responsable de mantener el orden y la seguridad de las instituciones y personas en una jornada de movilización civil, y conceder o denegar las pertinentes autorizaciones, se pronuncie a favor y jalee la participación  en una convocatoria de una asociación privada.
2.- Que la convocatoria de la ANC, denominada “Vía Catalana hacia la independencia”, es una convocatoria con carácter insurreccional, que pretende aislar y paralizar todo un territorio, con las graves consecuencias de orden público y económico que esto genera, por lo que animar a su participación, es una grave irresponsabilidad política por parte del responsable de garantizar la participación y la seguridad ciudadana, que en cualquier país democrático supondría el inmediato cese en su cargo.
3.- Es una convocatoria de idéntico carácter que la que rodeó el Parlamento de Cataluña y que obligó al Presidente Mas a acudir al mismo en helicóptero, puesto que ninguna entidad privada puede reservar para sus acciones todo un territorio en exclusiva, y si la entidad es pública, debe justificar el estado de excepción.
4.- Adelantar detalles de los posibles informes de Guardia Urbana y de la Policía Mossos para autorizar o no una convocatoria como la de Moviment Civic 12-O por parte del Consejero o del Director de la Policía es otra grave irresponsabilidad de ambos, así como una manipulación de la opinión pública, por cuanto ignora deliberadamente que existen unos procedimientos y plazos, para estos asuntos, que no deben ser alterados discrecionalmente, por los responsables políticos, que ha día de hoy, después de un mes de la petición, aún no han resuelto.
5.- Que ante la inseguridad y falta de garantía para los derechos civiles, que supone que la autoridad del gobierno  que ha de ejercer de árbitro, se pronuncie como juez y parte, desde nuestra asociación solicitaremos la protección del gobierno nacional para que impida legalmente una acción insurreccional, con planteamientos violentos, con fines contrarios a la Constitución y a la legalidad, y que garantice la libertad de expresión y la igualdad de los ciudadanos en el ejercicio de sus derechos.
6.- Solicitaremos a los partidos constitucionalistas del Parlamento de Cataluña, que pidan explicaciones y responsabilidades políticas sobre los señores Espadaler y Trapero, Consejero y Director General de la Policía por sus extralimitaciones y uso partidista de las instituciones.


LA ESPAÑA EN MARCHA (EXTREMADRETA ESPAÑOLA FRANQUISTA I/O NEONAZI) CONVOCA A CREMAR ESTELADES A MADRID I A MANIFESTAR-SE A BCN EL 12-O
A

 La España en Marcha és una coordinadora a la que pertanyen grups com Alianza Nacional, Democracia Nacional, La Falange, Nudo Patriota, La Vieja Escuela i Acción Nacional Revolucionaria. Són nostàlgics del franquisme i del nacional-sindicalisme, i en el seu ideari proposa la dissolució de l'estat de les autonomies, la derogació de la Constitució espanyola i castigar amb presó les idees nacionalistes o separatistes. (Llegir manifest de La España en Marcha)
A La España en Marcha no s'hi han adherit ni España 2000 (amb implantació al País Valencià i Madrid), ni el (Movimiento Social Republicano (MSR) que, tot i tenir idees properes, el MSR no qüestiona els drets de les nacionalitats històriques. Tampoc s'hi ha sumat el Partido X La Libertad de J.M Ruiz Puerta. El Partido X La Libertad és la reconversió de l'efímera Plataforma X La Libertad impulsada a Espanya per Josep Anglada. Mentre Partido X La Libertad sí es qüestiona ambiguament el marc constitucional, Plataforma X Catalunya defensa la Constitució i l'Estatut de Catalunya.    
La España en Marcha convoca a un acte el dia 28 a Madrid on es cremaran estelades i a venir a Barcelona el 12 d'octubre

1 comentari:

  1. (VISTO EN INTERNET)

    http://i.imgur.com/jfDY5RN.jpg

    Des d'el Grup d'Accio Valencianista se contempla com una nova agresio a la nostra cultura, llengua i identitat valenciana el fet de que el Govern del Partit Popular haja autorisat que la “Vía por la Independencia dels Països Catalans" convocada per l'Asamblea Nacional Catalana (ANC) aplegue fins el Regne de Valencia, concretament a Vinaros (Castello).

    Farts de les continues agresions que patim els valencians per part dels nacionalistes catalans. El GAV ha decidit pagar-les en la mateixa moneda, celebrant la festa ANTI-"Payasos Catalans", a la que convidem a tots els nostres afiliats, simpatisants i valencians en general.

    La festa consixtira en un sopar d'entrepa, beguda a preus populars i musica. Finalisant l'acte en la crema de banderes independentistes catalanistes, retratos dels responsdables del genocidi cultural que patim els valencians ( el presidente de la Generalitat de Cataluña Artur Mas, presidenta de la Asamblea Nacional Catalana Carmen Forcadell, etc....)

    La festa tindra lloc en la Seu Central del Grup d'Accio Valencianista, (C/Pintor Gisbert,17 baix Valencia, Cap i Casal).

    ResponElimina