dimecres, 13 de novembre del 2013

GÓMEZ MONTERO JUTJAT DE NOU A ST COLOMA. ICV DENÚNCIA PxC A VILADECANS, I DEMÀ PxC CITADA A DECLARAR COM IMPUTADA A REUS PEL FALS XEC DE LES MUNICIPALS 2011. Directa publica alguna de les fotos atribuïdes a G Montero. Cap regidor de PxC assisteix al Ple de St Coloma del vespre

Aquesta setmana diferents dirigents de Plataforma X Catalunya han estat citats a comparèixer o se'ls ha denunciat a diversos jutjats per injúries, agressions, calumnies i incitació a l'odi.
 A Santa Coloma de Gramenet el portaveu de PxC, Juan Gómez Montero, que va ser condemnat el passat mes de junt per agressions dins l'ajuntament, ha estat jutjat per una suposada agressió a una ciutadana a la porta de la Sala de Plens el passat 28 de gener. A Viladecans, Iniciativa per Catalunya Verds- Esquerra Unida i Alternativa han posat una denúncia contra el regidor de PxC Alberto Delgado per diferents tuits insultants i de mal gust sobre violacions de "guarras". I demà al Jutjat n 3 de Reus haurà de declarar com a imputat el cap de llista de PxC de les municipals de 2011, Albert Tafalla, en haver-se unificat totes les denúncies per la propaganda electoral presumptement delictiva d'aquelles eleccions al jutjar de Reus, procés en el que també hauran de comparèixer posteriorment  la Generalitat i els dirigents de nacionals de PxC, donat que la propaganda electoral es va fer a molts municipis i també fou denunciada per la Direcció General d'Immigració.

EL FISCAL DEMANA 240 EUROS DE MULTA A GÓMEZ MONTERO PER LESIONS

El regidor a la porta del jutjat
Lorena B sortint del jutjat
Avui al migdia ha tingut lloc als jutjats de Santa Coloma un nou judici per denúncies creuades per agressions, aquesta vegada entre Gómez Montero i una jove antifeixista, Lorena B, i la fiscal, com en casos anteriors (clica), en acabar la vista ha demanat l'absolució de la noia i la condemna de Gómez Montero.  

Els fets van tenir lloc en el ple del 28 de gener de 2013 en el que prenia possessió el número 7 de la llista, Esteban Escribano, després de la renúncia d'un altre regidor i restant vacant el tercer escò, en no voler assumir-lo ningú, sembla per discrepàncies amb Gómez Montero.

Aquella tarda diversos joves van mostrar fulls a la sala de plens i al passadís d'entrada amb el lema "Fora feixistes de Santa Coloma". Gómez Montero els hi va fer fotos amb el mòbil i, quan a mig ple Gómez Montero va sortir per anar al lavabo, en tornar a entrar, la jove Lorena B, a qui ell havia fotografiat, li va demanar que no li fes fotos mentre li posava prop de la cara el full amb la inscripció: "Fora feixistes de Santa Coloma".  Llavors, segons Lorena B, el regidor li va arrencar el full, fent-li ell una esgarrapada i un cop quan ella va intentar recuperar el full, mentre la insultava amb expressions com "guarra, etarra i perroflauta". La versió que ha explicat el portaveu de PxC,  és que quan ell va tornar a entrar al Ple, a la porta d'entrada el van sacsejar i va rebre algun cop en obrir-se pas, mentre Lorena B i altres persones li posaven els cartells a la cara i l'amenaçaven amb expressions com "Te vamos a pegar dos tiros en la cabeza!"

En el judici els dos testimonis de Lorena B, que eren aquell dia en aquell moment prop d'ella, han corroborat la seva versió i no han entrat en contradiccions, mentre els dos policies que eren aquell dia al ple i van actuar quan es van produir els fets, a més de contradir-se, no han pogut corroborar si Lorena B va empenyer, colpejar o insultar al regidor.

Així les coses la fiscal ha demanat l'absolució de Lorena B. i que es condemnés a Gomez Montero a 240 euros de multa per agressions, petició que ha estat assumida també per l'advocat de la noia. Per la seva banda l'advocat de Gómez Montero ha demanat l'absolucio del regidor i la condemna a 300 euros de multa de Lorena B.

 D'altra banda avui La Directa publicat un reportatge amb informació i una de les fotos sobre el passat de Gómez Montero que circulen des de fa setmanes per Santa Coloma. A l'article la Directa parla del passat neonazi del regidor i de la recent condemna del seu germà a quatre anys de presó pel cas Casuals, en el que també han estat condemnat dos fills del subhaster Roberto Royuela, qui va entrar a PxC simultàniament amb Gómez Montero. El regidor a mi m'ha dit que les fotos en les que surt ell fent la salutació nazi sota unes esvàtiques a la seu d'Estado Nacional Europeo a L'Hospitalet de Llobregat on ell havia militat, com altres que circulen aquest dies de caire íntim, son  falses.



 Imatge de la pàgina 2 de la revista Intemperie, on surt J Gómez Montero com a redactor

ACTUALITZAT DIMECRES AL VESPRE:
NI GÓMEZ MONTERO NI ESTEBAN ESCRIBANO ASSISTEIXEN AL PLE MUNICIPAL D'AVUI A LA TARDA

Per motius que desconec, ni Juan Gómez Montero ni Esteban Escribano han assistit al Ple Municipal d'avui a la tarda. Així doncs els tres llocs de PxC han estat buits durant el ple extraordinari de Santa Coloma que tenia com a únic punt la valoració del Pla d'Actuació Municipal i el seu compliment en els primers dos anys de mandat.
 Fotografia de Gramenet 2.0 del Ple d'avui, amb els tres llocs de PxC buits



DENÚNCIA D'INICIATIVA AL REGIDOR DE VILADECANS PER TUITS INSULTANTS

La coordinadora nacional d’ICV, Dolors Camats, acompanyada del regidor d'Iniciativa a Viladecans, Luis Atienza, del regidor de Sant Boi de Llobregat, Josep Puigdengolas, i d'altres dirigents de la formació al Baix Llobregat, ha presentat avui als jutjats de Viladecans, una querella contra Plataforma per Catalunya (PxC) i el regidor Alberto Delgado per un delicte de calúmnies i injúries en base uns tuits que qualifiquen la gent d’ICV “d’assassins” i d'altres tuits de tipus sexual i vexatori. ICV demana que PxC i el regidor Alberto Delgado assumeixi l'autoria dels tuits, que es fan des del compte de PxC de Viladecans, es retractin i retirin els insults i mentides que escampen per la xarxa i indemnitzin a la formació ecosocialista.

La denúncia arriba després que el regidor de PxC a Viladecans, Alberto Delgado, en saber la posició d’ICV en relació a la Sentència del Tribunal d’Estrasburg sobre la Doctrina Parot assegurés a la xarxa amb un tuit que “ICV y ERC pidiendo que salgan terroristas a la calle. Es normal, unos mataron a 100 millones de personas, los otros fueron terroristas”. Posteriorment també van fer un altre tuit dient: “Violador sin habilitar suelto. Ahora cuando violen a las de ERC, ICV, CUP y demás perroflautas, darán gracias #doctrinaParot”. “No es poden deixar impunes aquest tipus d’actituds amb fonaments feixistes i masclistes”, ha assegurat la coordinadora nacional ecosocialista.

“Cal acabar amb la impunitat dels que es pensen que poden insultar a la discrepància, a la feina que fan altres partits o a d’altres ciutadans”, ha dit Camats que ha assistit avui acompanyada per una delegació d’ICV de Viladecans i de la comarca del Baix Llobregat a registrar la querella al Jutjat de Viladecans i ha avisat que el seu partit no permetrà que “hi hagi impunitat per aquells que fan de les actituds feixistes i l’odi una activitat política”. “És la primera denúncia però farem les que calguin”, ha advertit la dirigent ecosocialista que considera que “la millor manera de desemmascarar el que hi ha al darrere d’aquestes actitud és denunciar i donar arguments als fiscals i als tribunals perquè puguin condemnar les mentides i els insults”.

Plataforma X Catalunya,  en un comunicat redactat avui han negat ser autors del compte de twitter i dels seus continguts: "El grup municipal de Plataforma per Catalunya i el seu portaveu Alberto Delgado desmenteixen l’autoria de les publicacions a Twitter que els atribueix ICV.
  El portaveu de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament, Alberto Delgado, ha negat, tal i com ja va fer en l’últim ple municipal, que ni ell ni l’agrupació local de Viladecans que encapçala hagin estat els responsables dels missatges a Twitter que han motivat una querella per part d’Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa.
Delgado reprova que ICV hagi de recórrer a aquestes estratagemes que no porten enlloc i que només busquen obtenir un rèdit medià
tic" (Llegir el comunicat sencer)
 
Llegir la denúncia presentada avui per ICV EUiA

D Camats i altres càrrecs electes d'ICV en sortir dels jutjats
 Un dels tuits motiu de la denúncia


DEMÀ PxC DECLARA COM IMPUTADA A REUS PER LA PROPAGANDA ELECTORAL DE LES MUNICIPALS DE 2011 PER UN DELICTE D'INCITACIÓ A L'ODI I LA DISCRIMINACIÓ

A la campanya de les municipals de 2011, PxC va repartir en la seva propaganda una còpia d'un suposat xec que de 4.000 euros que segons PxC rebia cada immigrant de la Generalitat, amb un cost de 600 euros per cada autòcton.  Aquest fals xec que informanva d'aquest ajut inexistent que rebrien tots els immigrants estrangers, acompanyat d'altres informacions falses, com que els immigrants no pagaven impostos en els seus negocis, va formar part de l'argumentari de la campanya de PxC arreu de Catalunya.

Per aquest motiu l'associació Watani de Reus va posar una denúncia el 9 de juny de 2011 a la Fiscalia de Tarragona en entendre que PxC hauria coméss delictes tipificats en els article 510 i 617-1.  Dies més tard la Direcció General d'Immigració de la Generalitat i alguna altra entitat va fer també una denúncia similar. Després de diverses decisions judicials totes les denúncies seran instruïdes pel Jutjat n 3 de Reus, on ha estat citat a declarar demà el cap de llista de Reus, Albert Tafalla, i posteriorment poden ser cridats els dirigents nacionals de PxC. Sembla que PxC serà defensada per l'advocat José María Ruiz Puerta, ex president de la neonazi CEDADE i president de Partido X La Libertad      

Fals xec de 6.000 euros que segons PxC rebien tots els immigrants

1 comentari:

  1. Esta es la semana del 20N (aniversario de la muerte de Franco y de Primo de Rivera) y LEM ha convocado dos actos para el fin de semana. El primero este sábado a las 9 de la noche una manifestación que saldrá de la calle Génova (Primo de Rivera nació en el número 24 de esta calle madrileña). El domingo 24 a las 12 de la mañana concentración en la Plaza de Oriente. En el cartel de las convocatorias no aparece el logotipo de Alianza Nacional.

    http://www.patriotas.org/web/?p=14667

    Vídeo promocional de la marcha del 24 de noviembre:

    http://www.youtube.com/watch?v=rsF5LTO20PI

    DN se suma a la concentración del 24 de noviembre:

    http://democracianacional.org/dn/modules.php?name=News&file=article&sid=4303

    ResponElimina