dilluns, 11 de novembre del 2013

PINTADES DE DEMOCRACIA NACIONAL AMB SIMBOLOGIA NAZI, EN MEMÒRIA DELS DOS MILITANTS D'ALBA DAURADA ASSASSINATS, A GAVÀ I ALTRES MUNICIPIS. DN intensifica la seva presència a l'Àrea Metropolitana de Bcn

Els últims mesos Democracia Nacional ha intensificat la seva presència a Barcelona i l'àrea metropolitana, fent-se visible amb pintades a molts municipis. DN es va encarregar de la logística de l'acte de La España en Marcha a Montjuïc el 12-O, si bé aquell mateix dia es van tensar les relacions entre el president de DN, Manuel Canduela, i Pedro Pablo Peña, d'Alianza Nacional, a causa de la defensa explícita de la lluita armada que va fer Peña a l'acte. Una de les causes d'aquesta major presència de DN a Catalunya seria el fet que el president de Democracia Nacional Joven (DNJ) de tot Espanya, Pedro Chaparro -un dels detinguts per l'atac a la seu de la Generalitat l'11-S-, passi, sembla per raons personals, molt temps al Baix Llobregat.


Precisament aquest cap de setmana DNJ han fet nombroses pintades a diferents municipis del Baix Llobregat, entre ells Gavà, d'homenatge a Aryíris Manolis Kapelonis i Yorgos Fundulis, militants d'Alba Daurada assassinats fa deu dies. Aquests assassinats sembla que són una resposta d'algun grup d'extrema esquerra a l'assassinat  del músic Pavlos Fyssas a mans de membres del partit  neonazi, si bé no es descarta alguna altra autoria del doble crim, donat que passa precisament ara que són a la presó els principals líders d'Alba Daurada, entre ells els seus president, Nikolaos Michaloliakos, i s'ha iniciat el procés per il·legalitzar aquest partit. Com ja vaig dir l'endemà de la mort dels dos neonazis grecs, condemno totalment aquest crim, més enllà de qualsevol valoració política. 

                GAVÀ S'OMPLE DE PINTADES EN MEMÒRIA DELS NAZIS GRECS
Gavà va ser un dels municipis que ahir diumenge van apareixer nombroses pintades de Democracia Nacional Joven, amb simbologia nacionalsocialista amb el número 88 (Heil Hitler per la 8 lletra de l'alfabet:HH) i el número 14. El 14 són "Les catorze paraules" pronunciades per  David Lane: "Hem d'assegurar l'existència del nostre poble i  un futur pels nens blancs","We must secure the existence of our people and a future for White children" Però alguns diuen que el veritable significat de les 14 paraules a Europa és: "Wir müssen die Existenz unserer Rasse und eine Zukunft für die weissen Kinder schützen" (Hem d'assegurar l'existència de la nostra raça i un futurs pels nens aris).
      David Eden Lane, nascut a l'estat nord-americà d'Iowa l'any 1938 , va ser un líder supremacista blanc, escriptor i criminal, condemnat a 190 anys de presó, fundador del grup " The Order". Morí  el  28 de maig de 2007a la presó federal de  Terre Haute, Indiana. 
     
           Aquestes pintades es van fer a la porta de Convergència Democràtica de Catalunya, a la fàbrica ROCA, i a nombrosos carrers. Pintades similars amb el 14 i el 88 ja les va fer un grup d'extrema dreta aquest estiu a l'Ateneu Popular La Màquia.


 
Foto: Ateneu La Màquia





Tot i que ha estat pintat el local de CDC, aquesta vegada a l'Ateneu La Màquia li han arrencat cartell de la porta però no li han fet pintades com la que van fer aquest estiu:



 (Pintada de l'estiu passat)

 Un dirigent d'Alianza Nacional, el 12 d'octubre de 2013 a Montjuïc amb el 14/88 a la gorra

ACTE DE MILITANTS DE PxC, TRAMUNTANA I ALTRES GRUPS AL CONSOLAT GREC

El dissabte a la tarda una trentena de militants de diferents grups d'extrema dreta, identitaris o socialpatriotes van fer un acte en memòria dels dos militants d'Alba Daurada assassinat davant el consolat de Grècia a Barcelona. S'ha de dir que tant dirigents de Democracia Nacional, com Manuel Canduela, com de PxC i Casal Tramuntana, com Alejandro Fernández i Sergio Conce(pción) s'han reunit aquest últim any amb Nikolaos Michaloliakos i altres líders de la formació ultra grega.
A l'acte d'ahir davant del consolat hi van participar militants de PxC, membres del Casal Tramuntana i, també, d'altres grups. S'ha de dir, però, que ni Tramuntana ni PxC van signaven la convocatòria.  Entre els participants estava Sergio Serralvo, el cap de llista de PxC a Cornellà, que va aparèixer fa cinc anys a TV3 defensant Hitler i explicant que el que es diu d'ell als llibres d'història està manipulat. 
 Foto de B Cazorla

Sergio Conce(pción) de PxC de Salt i dirigent de les Joventuts Identitàries de Catalunya amb Nikolaos Michaloliakos, a Atenes aquest març passat.

Manuel Canduela, president de DN, amb Michaloliakos fa un any i mig

 VÍDEO DE L'ACTE DE D'ALIANZA NACIONAL A MADRID:




I PINTADES A MADRID D'AMENAÇA AL FOTÒGRAF JORDI BORRÀS

 Aquest cap de setmana han aparegut a Madrid pintades d'amenaça a Jordi Borràs fetes per Democracia Nacional Joven

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada