diumenge, 22 de desembre del 2013

EL "FRENTE X ESPAÑA", GRUP ULTRA JUVENIL, ES MANIFESTA PER QUARTA VEGADA A BARCELONA





El poc conegut Frente X España, que ja es va manifestar la tarda del 12 d'octubre per Barcelona, ha organitzat aquesta tarda la seva quarta (o cinquena) manifestació en poc temps a Barcelona, des de Plaça Universitat, creuant l'Eixample direcció Pç Espanya, pel carrer Diputació, seguits per quatre dotacions de la Brigada Mòbil dels mossos d'esquadra. També es van manifestar fent el mateix itinerari el 16 de novembre, i un altre dia van fer una altra concentració davant la Delegació del Govern central del carrer Mallorca, contra l'alliberament de presos d'ETA amb motiu d ela sentència sobre la retroactivitat de la doctrina Parot. No acostumen a superar les 35 persones.

El grup no està vinculat a ni a Democracia Nacional, ni a la plataforma on participa DN de La España en Marcha, però hi té bona relació, i es van donar a conèixer el passat 12 d'octubre al migdia en acabar l'acte de La España en Marcha a Montjuïc, quan van pujar a la tarima a anunciar la manifestació de la tarda. Sembla que algun dels seus impulsors hauria militat a Democracia Nacional Joven.

No tenen relació amb la Liga Joven del MSR. En canvi alguns dels seus membres haurien estat vinculats a Acción Nacional Revolucionaria (ANR) i a l'associació-club de boxa La Vieja Escuela de Madrid que impulsava Alberto Ayala de Cantalicio, ara tancat, i a les actualment poc visibles Brigades Blanquiazules. Ideològicament estarien més en la línia nacional-revolucionaria de les JONS de Ramiro de Ledesma i la Falange de José Antonio, però també de de defensa de les idees del III Reich alemany. Frente X España es defineix així:
"No somos ni de derechas ni de izquierdas. Somos terecerposicionistas. Una nación España. Un futuro Europa. Una lucha la revolucion. ¡¡EUROPA NACIÓN REVOLUCIÓN!!"

El passat 6 de novembre FxE va fer una concentració davant del consolat grec de Barcelona, a la que també hi van participar militants de Democracia Nacional, en solidaritat als dos membres d'Alba Daurada assassinats. Tres dies més, el 9 de novembre, es va fer una altra concentració al consolat grec convocada per persones anteriorment vinculades al Casal Tramuntana i alguns membres i ex membres de PxC, sense vinculació amb Frente X España
(ACTUALITZAT, 19 DE GENER: Frente X España s'integrarà a Alianza Nacional)

    Foto d'avui tuitejada per Rereguarda
 Convocatòria d'avui


Imatge de la manifestació del 12 d'octubre per la tarda
Pintada al Prat (Foto B Cazorla)

 

Imatge de Facebook de la concetració al consolat grec el 6 de novembre que FxE va fer amb DNJ

 Vídeo de la manifestació que van fer el 12 d'octubre per la tarda
(Falta ampliar....)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada