dilluns, 21 d’abril del 2014

P. PABLO PEÑA D'ALIANZA NACIONAL I M. ANDRINO DE FALANGE DECLAREN DEMÀ A LA FISCALIA DE MADRID PER LES AFIRMACIONS DEL 12-0 A BCN, JUSTIFICANT LA VIOLÈNCIA CONTRA EL PROCÉS SOBIRANISTA

El president d'Alianza Nacional, Pedro Pablo Peña, i el Jefe Nacional de Falange, Manuel Andrino, declararan demà a la Fiscalia de l'Audiència Provincial de Madrid en relació als discursos que van fer en favor de la lluita armada o la violència política contra el separatisme i el nacionalisme català el 12 d'octubre passat a Montjuïc, en la celebració del Dia de la Hispanidad organitzat per La España en Marcha. 
 Pedro Pablo Peña i Manuel Andrino  van ser citats a declarar a Barcelona el 6 de març passat, però Peña no s'hi va presentar al·legant que tenia una vista al Tribunal Superior de Justícia de Madrid, mentre Andrino, sense tenir cap impediment legal per venir a Barcelona, va demanar poder fer-ho des de Madrid. 


 Pedro Pablo Peña, fent el seu discurs.
Andrino, el 12 d'octubre a Barcelona, al centre de la foto

 Davant de la citació del 6 de març a Barcelona Pedro Pablo Peña, va fer aquest comunicat:

Pues bien, ante esta citación y las Diligencias que la motivan, expongo:

1) La única incitación al odio es la que promueven Artur Mas y sus socios de gobierno, CiU, ERC y toda la caterva de asociaciones separatistas, amparados en las Instituciones de la Generalidad y valiéndose de la debilidad del Gobierno de la Nación.

2) Que me reafirmo en cada palabra y en cada coma del discurso que tuve el honor de pronunciar en el acto de Montjuich, y reitero el contenido de mis declaraciones ante los Medios de Comunicación que me entrevistaron.

Probablemente me quedé corto.

3) Que, por decirlo de una manera correcta, me importan una higa la Fiscalía y los fiscales, que han permanecido mudos ante los actos de traición a España, de sedición y de vulneración del orden constitucional, cometidos por Artur Mas y su secuaces, y arremeten contra quienes defendemos la sagrada unidad de la Nación, cumpliendo nuestro deber de españoles.

4) Que las diligencias que abran o puedan abrir los esbirros del Régimen nos las pasamos por el arco del triunfo.

5) Que, como dijo José Antonio Primo de Rivera, Mártir de la Causa Española, “el separatismo es un crimen que no perdonaremos.” A buen entendedor, con pocas palabras bastan.

Fdo.: Pedro Pablo Peña (Presidente Alianza Nacional)


La España en Marcha, incialment formada per Alianza Nacional, La Falange (FE), Nudo Patriota Español, Movimiento Católico Español y Democracia Nacional van ser els autors de l'atac o irrupció a l'acte de la Generalitat a Madrid l'11 de setembre passat. Actualment Democracia Nacional ja no forma part d'aquesta coordinadora o plataforma. 
És probable que demà  Peña i Andrino aprofitin el ressò mediàtic de la compareixença als jutjats per fer pública la candidatura a les eleccions europees de La España en Marcha, en el cas que hagin aconseguit els avals de 50 càrrecs públics (regidors). El termini per presentar candidatures amb els avals acaba avui.


Citació per declarar el 6 de març a Barcelona que en no comparèixer aquell dia, tindrà lloc demà a Madrid

IMPUTACIÓ PER L'ATAC A LA SEU D ELA GENERALITAT L'11 DE SETEMBRE

D'altra banda el jutge, Juan Javier Pérez, titular del Jutjat d'Instrucció número 11 de Madrid va fer públic fa dues setmanes la resolució per la que imputa a 15 membres de La España en Marcha, que van participar a l'atac a la seu de la Generalitat a Madrid el passat 11 de setembre per uns delictes de desordre públic, atemptat a l'autoritat, amenaces i danys, a més de tres faltes per lesions a un càmera de TV3, al delegat de la Generalitat a Madrid i al diputat Sánchez Llibre.

4 comentaris:

  1. Ui Xavier... Hi ha alguna raó per la qual comparteixes la dirección del domicili d'Andrino?

    Llavors el periodistes ideològics com tu negueu cap incitació a la violencia vers els fatxes però, fas el mateix que aquell que va piular a quina terrassa estaven uns de DN i, després, varen ser atacats per antifeixistes violents.

    ResponElimina
  2. Ah, d'acord. O sigui que són ells mateixos els ximplets. Els hi falten cargols ...

    ResponElimina
  3. Esa dirección que sale como el domicilio de Manuel Andrino, es la dirección de la sede nacional de La Falange (FE), no hay motivo para ocultarla...

    ResponElimina